maanantai 12. syyskuuta 2011

Kukkia tai jotain semmoista...

Saimpa tänään aamulla jo aikaiseksi lakattua kynnet. Piti tulla ihan jotain muuta, mutta näinhän mulla käy aika usein kun en oo suunnitellut tekeväni mitään tiettyä koristelua. Tykkään kyllä näistä oikeen kovasti, on ihan livenä paaaaaljon paremman näköiset kuin kuvissa. Valkoinen lakka on semmoinen juttu mitä en suosi ihan pelkästään kynsiss, mutta näin jonkin kuvion alla on oikeenkin pirteä vaihtoehto. Täytyy kyllä myöntää että parikin kerrosta piti sitä levittää että sain tarpeeksi peittävän siitä. Ei oo meinaan ihan koko kynteen ees tarkoitettu tämä kyseinen lakka... Nooh, ei haittaa kuivui hyvin ja tasaiseksi jokatapauksessa. Oon tässä odotellut että niiden mun maanantai kappaleiden tilalle tulis postilaatikkoon korvaavat, mutta saahan sitä odottaa. Loppu viikosta varmaan kotiutuu mun muut huudot. Hrrrrr... oikeen hykerryttää ajatus uusista kynsistä. Muutenkin saan olla lakkaamassa tavallista enemmän tällä viikolla. Ajattelin anopin kynnet käydä lakkaamassa silleen ihan ylläri pyllärinä :) Ovat menossa kylpylään viikonloppuna ja pitäähän silloin kynnet olla tip-top. Sitten ens viikolla ois tarkoitus tehdä yhdelle kamulle pitkästä aikaa geelaukset.
Mutta jos nyt sitten näihin tämän päiväisiin eli Lakkaus nro.22

Tänään olis taas leivonta päivä. Mulla on kaks sämpylätaikinaa uunin päällä kohoamassa. Tulossa on ihan perus sämpylöitä ja kaurasämpylöitä. Teen kerralla sen verran ettei taas kohta tarvii niitä tehdä. Pakkaseen on tarkoitus osa laittaa, saapi sitten ottaa sieltä tarpeen mukaan. Harvinaista tässä tapauksessa on se että teen näitä nyt ihan isännän pyynnöstä :)
Huomenna käydään hakemassa poikien huoneeseen matkatelkkari... hurjan kamala hinta sillä! Juhlamokka paketilla saan sen :) digiboxikin tulee mukaan mut siitä ei oo varmuutta toimiiko. Tosin se ei oo meille mikään välttämättömyys ku tän telkun tarkoitus on tulla pojille videon katsomiseen. Pystyn kontrolloimaan paremmin mitä vahtaavat sieltä.
Jaaha, jos kävis vilaisemassa joko taikinat ois kohonnu ja sais alkaa sämppäreitä pyörittelemään.

8 kommenttia:

 1. Hienot :)

  Hmm.. sämpylöitä... *kuolaa*

  VastaaPoista
 2. Tykkään! kivat tommoset "abstraktimmat" kukkaset! :)

  VastaaPoista
 3. :) sämppärit onnistuisvat yli odotusten, Nam-nam... Kukat taitaa jäähä vielä yhdeksi päiväksi sillä näyttäis pahasti siltä ettei oo aikaa lakata niitä tänään :( Ei siis sillä ettenkö niistä tykkää, mutku on niin tottunu jo lakkailemaan joka päivä...

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit lakkaukset/koristelut! Nauti nyt hetki näistä nättimyksistä ennenkun poistat!

  Voi mulla on ihan kamala kiinniottaminen sun blogiteksteissä.. On jääny blogit nyt viime hetkinä lukematta kun tuntuu että on ollu niin kaikenlaista ettei oo ennättänyt.... Nyt sitten urakalla lukemaan! :)

  Mun blogissa on muuten pikapika-arvonta http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/09/pika-arvonta.html

  VastaaPoista
 5. Kylläpä nuo lakkaukset nyt saavat jäähä hetkeksi. Peukalon kynsi vain otti ja lohkes... :( Nyt on laastari siinä ettei repee enpää, huomenna jos lakkauksen yhteydessä sit ekis teepussi korjauksen.
  Ihana kuitenkin Maryah ettet ole minuu unohtanut vaan jaksat lueskella vielä. Kävinkin osallistumassa just sun pika-arvontaan :)

  VastaaPoista
 6. Niin niistä fimoista, yhä olisin kiinostunut ainakin niistä pelikorttifimoista.. Miksen tietysti muistakin. :)

  VastaaPoista
 7. Maryah: laitoin sulle just sähköpostia :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)