keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Murrrrr... Räyhhhh!!!

Juu ja en oo vihainen, en sinne päinkään :) Otsikko kuvaa mun uusia tiikeri raitaisia kynsiä. Lakkaus nro.23 on suorastaan eläimellinen .
Pohjalla keltainen lakka ja sen päälle tämä "virallinen" lakkaus lakka joka on persikkainen hilelakka. Ensin ajattelin tekaista taas kukat, mut joo se on niii-in nähty! Joten vetäisin mustaa raitaa ja sen päälle vielä kuparin väristä hilettä pehmentämään kuviota. Elikkä tälläiset sain aikaiseksi :)

Tää sopii ekaksi kuvaksi just nappiin, on niin kauhistuneen näköinen toi kirahvin reppana,
mutta kyllä tikrua passaakin vähän pelätä :D
Tänään ei leikkaa taas juttu puolen kanssa. Ehkä se johtuu siitä että ulkona vaan sataa vettä. Tossa toisiksi alimmassa kuvassa ton lakan alla on mun nuoremman poikani taiteiluja, ei siis mitään mun kynsi suunnitelmia. Toisaalta voishan tostakin ihan kiva tulla jos käyttäis muutakin väriä kuin punaista.
Mut hei, mulla on taas lisää odotettavaa. Sain eilen sähköpostia että että mun tuoreimmat huudot on lähteneet kotia kohti :) Elikkäs uudet kynnet lähestyvät päivä päivältä.
On toi muuten muutenkin niin älyttömän hieno keksintö! Siis sähköposti. Yhteyksien pito on aivan älyttömän helppoa.

2 kommenttia:

  1. Grrr! ;)

    Vastailen nyt puolestani tänne blogiisi kanssa. :D

    Niin, siis 5€ 5kpl maksoi muistaakseni ne muotit. Eli ei siis kappalehinta! Siihen hintaan en ois itekään ostanu. :D

    Juu sain sähköpostisi, piti vastata mutta sitten jäin miettimään.. ja miettimään... Ehkä tahtoisinkin kaikki nuo fimot. :D Sitten jäin miettimään niitä geelejä ym, joten kovaa miettimistä nyt on menossa. :D Mutta siis voisin varsin hyvin ostaa kaikki pötköt!

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)