lauantai 17. syyskuuta 2011

paremmat kuvat kynsistä ja kiekolle harjoittelua

Joo tää sitten päätti ottaa ja keksiä ihan vahingossa kuinka mun kameralla saa parempia kuvia. Oonhan tuota jo vuoden verran manaillutkin että on aivan onneton kamera mulla. Nyt sitten vahingossa painoin yhtä napulaa ja aattelin etten mitään siinä menetä vaikka kokeilen mitä siitä tapahtuu... Noh, mitä sanotte onko laatu parempi?

Eli eilisiä lakkauksia tässä.

Näissä kuvissä näkyy jopa liukuvärjäyskin joka on kuvan alla...

No mutta nyt sitten melkoinen liuta kuvia. Oli aikaa harjoitella kiekolle kun poikani nukkuivat päikkäreitä :) Mielipiteitä saa kernaasti antaa :)

tästä saakin melko helposti muokattua joulun alla joulutähden kun vaihtaa vaan värejä...


Eka kiekko kokonaan täynnä, uudessakin jo 3 tehtynä...

4 kommenttia:

 1. Kiva toi lisko tuossa viimeisessä kuvassa. =)

  VastaaPoista
 2. Tuo lisko on ihan hirmu hieno! Mietin että oiskohan ihan hölmö idea toteuttaa siten, että liskon pää ois vaikka etusormessa, ja häntä pikkusormessa? (eli menis kaikkien sormien läpi) Muutenkin tosi hienoja nuo!

  VastaaPoista
 3. Hassua toistaa samoja juttuja mitä olen jo moneen kertaan sanonut, että taas todella todella kauniita koristeluja! Joko uskot? :D Nuo käsinmaalaukset etenkin on ihan omaa luokkaansa!

  VastaaPoista
 4. :) Täytyy kai mun uskoa... joo-o, mut on mul vielä niin hirveesti opeteltavaa ja kaikkeahan en kehtaa täällä näyttää, on niitä ihan täydellisiä susiakin tehty :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)