lauantai 3. syyskuuta 2011

Sydämiä ja harjoitus maalailuja

Jos vaikka aloitettaisiin sydämillä. Joka on muuten sitten samalla Lakkaus nro.15.  Jännä miten pohjalakan väri voi vaikuttaa siihen minkälaisen mielikuvan muodostaa kynsistä. Mulle tulee jotenkin näistä semmoinen sarjakuvamainen fiilis vaikka en sitä millään tavalla lähtenyt hakemaan. Värimaailman pidin kyllä tarkoituksella kolmessa värissä, huomenna kun pitää mennä juhlimaan anopin ja apen yhteisiä synttäri juhlia ja tuskin siinä aamulla ehdin lakkaamaan uudestaan kynsiä, joten näillä mennää juhlimaan.Huomaattekos että kuva on oikeesti nurinniskoin???


Joo tämmöiset. Oli muuten aika tuskaisen vaikeet tehdä oikeen käden kynsiin noi kuviot. Yleensä saan omasta mielestäni onnistumaan just siihen käteen paremmin. Nyt tutisi käsi ihan mahottomasti... Niin ja kynsissä on siis myös päälyslakkaa, sitä samaa Isadoran lakkaa jota usein käytän, jäi vaan vahingossa pois kuvista.

Sitten kiekolle taas maalailin muutaman harjoituskuvan... aloitetaanko epäselvimmästä? Kuvassa on siis koukku matoineen lillumassa melkein pohjassa. Mistä lie idea tuli??? Jotenkin epäselvä mun mielestä, mutta harjoitteluahan tää onkin.


Muista varmaan saakin helpommin selvää :)

Nyt mun pitää mennä soittamaan, meillä on tänään pitsapäivä ja niitähän ei muuten saa jos ei tilaa. Kerrankin vähän niin kuin helpompi päivä ruuanlaiton suhteen.

2 kommenttia:

  1. Tykkään! Tulee mieleen ihan joku graffitti noista :>

    VastaaPoista
  2. Nätit on! Tuli tuosta liskosta mieleen, että kun maalailla tykkäät, sellaiset afrikka-teemaiset kynnet olis kiva nähdä! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)