perjantai 30. syyskuuta 2011

"Trooppista" kukkaa pukkaa...

Haa-haaa! Vitsin murjas!!!
No ei vain...  kukkia taas luvassa. Oudohkolla pohjalla jälleen, mä muistelin että tää lakka ois muutaman kerroksen jälkeen melkein musta. No ei oo! Jäi harmaaksi. Tarpeeksi tumma kuitenkin että lähdin niille valkoisella rajauksella olevat kukat tekemään. Aika trooppisilta näyttää ja ei oikeestaan muistuta mun mielestä mitään oikeeta kukkaa. Joka tapauksessa harjoittelin taas tota yhdellä pensselillä kahden värin maalaamista (olikohan sen nimi oikeesti joku One Stroke...)
Niin no kumminkin yrittäkää jaksaa mua ja mun kukkainnostusta, kyl se menee ohi. Tää nyt on tämmöstä kausiluontoista kaipuuta kesään...kai?!?
No tää on sitten jo Lakkaus nro.34 (onhan näitä lakkakojen läpi käymis lakkauksia jo ehtinyt tulemaan ja paljon on tulossa... Oisko viel' jotain reilut sata...)
Ihan vielä ennen kuin pätkäisen kuvia tähän, niin muistuttelen siitä aktiivisimman lukijan kilpailusta. Josta löytyy TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ lisää tietoa... Ensimmäisessä vähän sääntöjä ja aikoja ja jälkimmäisessä on palkinto kokonaisuudessaan.
Mutta nyt niihin kuviin :)

Niin käytössä oli siis akryylivärit ja päälle Mavalan pikakuivattaajaa. Alla Isadoran kirkas lakka. Tällä kertaa ei tullu lisäiltyä ollenkaan mitään hilettä kun tuossa Lumenen Natural Codessa oli sitä kuparista säyväystä omasta takaa tarpeeksi :)
Niin että mitäs mieltä olette näistä? Ja nyt kun Halloween lähestyy niin tahdotteko että teen jotain kauheaa vai hupaisaa kynsiin vai kenties molempia? On paperille päässy jo molemmista jonkin sortin suunnitelmia :)

4 kommenttia:

  1. Wow, huikean upea freenhand lakkaus! Oot kyllä aivan loistava käsinmaalailija!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ihan täydellisen tyytyväinen en oo, mutta joo menettelee... Näistä väreistä kyllä tykkään.

    VastaaPoista
  3. Ohhoh näihin onkin sitten käytetty jo vähän enemmän aikaa ja vaivaa! Hienot :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)