perjantai 16. syyskuuta 2011

Uudet geelikynnet, aika ihQ lakkaus ja muuta

Nyt on päässyt niin havinaisesti käymään etten ole eilen postannu ollenkaan. Minulle tooosi harvinainen tilanne ja yleensä revin jostain sen ajan jota postaaminen vaati, mut eilen ei vaan yksinkertaisesti ehtinyt.
No mutta tänään tulee kyllä sitten senkin edestä juttua :)

Eilen tuli mun huudot kotiin :) Ihanan nopeeta toimintaa ja myyjäkin vaikuttaa tosi mukavalta (tuli useampi sähköposti puolin ja toisin vaihdettua. Eikä tosiaankaan siitä syystä että olisi ollut jotain häikkää vaan yhteisestä puheen aiheesta... KYNSISTÄ :D ) Mutta nyt niihin tulokkaisiin.

Kirkkaita tippejä 200kpl, nää on näitä pehmeempiä :)

Naturel tippejä, niitä kans 200kpl

Nää on ne mistä jo aikaisemmin mainitsinkin... Cesarsin Prep 1 ja Primer 2

Kaupan päälle sain kivoja 3D tarroja :) Tykkään :)

No tietenkin mun piti päästä sitten tekemään geelaukset kynsiin ja sainkin ne tehtyä. Ihan kirkkailla tipeillä ja kirkkaalla geelillä tein ilman mitään koristeluja. Oli ensin tarkoitus etten lakkaa niitä vielä illalla kun piti mennä käymään saunassa, mutta kun kerran hylättiin saunassa käynti niin ehdin lakkaamaan ne. Tämmöiset tuli, ja niin tämä väri on siis myös Lakkaus nro.24 joka toteutettiin kahdessa osassa. Pohjalakkaus siis illalla ja koristelu aamulla. Mutta nyt ensin kuvia uusista kynsistäni.Paljon kuvia nyt ja paljon vielä tulossa.
Ja nyt sitten aamuiseen koristeluun. Vaikutteita olen imenyt You Tuben kautta. Siellä on niii-in paljon tosi hyviä tutoja. No mutta mä kun en tykkää ihan suoraan keneltäkään kopsata ideaa niin tässä on useammasta ihanasta kynnestä jotain pientä ja sitten paljon omaa. Tekniikoita opettelen uusia juuri nyt ja ette olekkaan tälläisia kynsi minulta aiemmin nähneet... Sutena harmittaa tuo kuvien huono laatu taas. Vaikuttaa siltä että mun luuri viipyy siellä huollossa vielä jonkin tovin :(


Näiden kaikkien lakkojen lisäksi käytin akryylivärejä.
No mitäpä olette mieltä? Ite tykkään kuin hullu puurosta ja näissäpä tulen olemaan jonkin aikaa, joten nyt saattekin sitten nauttia kiekkoille tehdyistä harjoituksista ja kaikesta muusta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä seuraavissa postauksissa .

2 kommenttia:

  1. Ootpas jaksanut nähdä vaivaa koristelujen eteen! Ja tosi kauniin värinen tuo pohjalla oleva lakka, toimii myös hienosti yksinään - varsinkin noin pitkissä kynsissä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sain otettua parempia kuvia koristeluista joita laitankin kohta uusimpaan postaukseen :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)