sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Blogi kynnet

Kiitos Riikalle joka ehdotti tätä teemaa kynsiini (tosin tästä on jo mennyt aikaa...) Niin siis päätin toteuttaa jälleen yhden ehdotetuista :) Toivottavasti edes etäisesti muistuttaa teidän mielestä tota taustaa... Yhden omavaltaisen lisäyksen tein ja vetoankin taitelijan vapauteen tässä... lisäsin vähän hilettä... ihan pikkuriikkisen vain, en voinut sille mitään...
Mutta tässäpä tulloo... :)
Niin tänään oli myös kynsien huolto päivä. Ja nyt onkin kasvut piilossa ja kynnet taas niin nätillä pinnalla että. Olin muuten vähällä tehdä ihan perus ranskalaisen manin kun meinas laiskotuttaa ihan vähän, mutta kun laiton vähän pirteempää muskiikkia soimaan niin jopas taas kummasti alkoi lakkaaminen innostamaan. Täällä meillä päin on taas ollu ihan ällö kelit, vettä tihuuttaa koko ajan ja on tosi synkkää, yök!

Cesarsillakion on näköjään alet jo loppu. Mut hei ei se mitään saahan niitä lakkoja muualtakin... Mimax:ille esim. oli tullut valoikoimiin uusia Saffron lakkoja ja olivat muuten tosi edullia 2,90 vain. Kauppaan pääset klikkaamalla tuolta Mimax logoa oikeesta sivupalkista :)

Äääh, jotenkin hirmuinen hinku oikeesti tilailla tavaraa, vaikka oikeesti uusia lakkoja on vielä hyllyssä kokeilemattakin. Mutta tossa kun kuunvaihde tulee niin ainakin tilaan vihdoin ne uudet lamput uv-uuniin, ehkä pari laattaa lisää ja ehdottomasti lakkoja... Ostoslista on pitkä mutta lakoissa on muutama sellainen jotka sopii jouluisiin lakkauksiin ihan älyttömän hyvin. Mä niin odotan että pääsen niitäkin jo väkertämään :)

1 kommentti:

  1. Hienot kynnet sait tehtyä :) etenkin toi sudenkorento kynsi on ihana ^^
    Mä odotan myös jo joulua, sekä joulukynsien että -ruokien osalta ;) nams

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)