maanantai 10. lokakuuta 2011

eilistä

Eilen illalla oli hirmu väsy ja niinpä postaus jäikin lähinnä siihen saamaani haasteeseen. Mutta kumminkin eilenhän kävin markkinoilla. Hirveesti oli kaikkee hienoo ja ylempalttisen turhaa ja kallista, joten matkaan lähti ainoastaan namia. Pussillinen metrilakuja ja laatikollinen pusuja. Hyvästi karkkilakko!!!!!

NAM! Meillä pätkittiin yks laku neljään osaan niin kaikki sai kaikkia,
namipurkkihan on jo tässä kärsinyt inflaation :D
Markkinoiden jälkeen suuntasimme Tarjoustaloon (muuten ootteko tietoisia että Tokmanniketju avaa enskuun aikana verkkokaupan???) josta oli tarkoitus mursu.marsuille ostaa kuivaheinää ja thats it, mutta niin kuin aina niin muutakin tarttui mukaan...Jostain kumman syystä löysin itselleni jälleen lakkoja ja vähän meikkejä. Olkoonkin että meikit olivat -30% ja lakat olivat poistohyllyssä ainokaisina ja ihan odottivat minun kotia pääsyä.

oranssi on nimeltään ORANGE U JEALOUS, keltainen on YELLOW BIKINI,
loumiväri on SAMMALEEN TUOKSU ja kulmakynä on BLOND

kaksi ylintä siis luomiväriä ja alin kulmakynä...
Mähän en siis mitenkään usein meikkaa saati sitten ostele vihreän sävyisiä meikkejä, mutta nyt ajattelin että nää saattaisi sopiakkin syksyyn ja mun vaaleisiin hiuksiin... mutta aikä näyttää kuinka näiden käy. Lakathan otin lähinnä siksi että mulla on samaa sarjaa oleva purppura joka on ihan älyttömän hyvä, peittää yhdellä kerralla ja levittyy kuin unelma, toivottavasti nämä ovat yhtä hyviä. Oranssilta varsinkin odotan hurjan paljon.

Mutta nyt vielä eilisiin kynsiin... tein useammat. Yhdet kilpailuun joita en näytä ja en ole läheskään varma että osallistun juuri näillä, mutta aikaa on onneksi tehdä vielä monet jos vain jaksan. Sitten tein toiset ja niistä en tykänny yhtään, postaan ne kyllä jossain vaiheessa sillä ne kuuluu tähän Lakkaus nro.-sarjaan... ja sitte kun olin tarpeeksi tohlannu ja poistellu niin tyydyin näihin:Pohjalle lakkasin koko kynnelle mini coloraman kaunista valkoista helmiäislakkaa, sitten tein lumenen Go Glitter lakalla vino manin kynnen kärkeen jonka rajasin dotting toolia käyttäen toisella mini coloraman  (siis tuolla marjapuuron värisellä) tuon rajakohdan. Valkoisella two way lakalla tein pilkut vielä väleihin. Nimettömiin laitoin MiMax:ilta ostetusta 3D kukkien sekoitus hyrrästä (on siinä kyllä rusettejakin) löydettyjä vaalean punaisia pehmeitä ruusuja. Ne liimasin kirkkaalla lakalla kiinni ja niiden päälle en laittanut päällyslakkaa ollenkaan... Että semmoiset kynnet :) Aika oudon vaaleat näin syksyllä, mutta kunhan mun silmä vaan tottuu niin nää varmasti menee. Noi ruusut olivat täysin uusi tuttavuus mulle. olin positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin ne muotoutui kynnelle ja pysyivät pehmeinä vailla alla olikin lakkaa.

5 kommenttia:

 1. Heips, sut on haastettu: http://pilvihattaraa.blogspot.com/2011/10/138.html :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ellu, vastaan haasteeseen kun vain ehdin :)

  VastaaPoista
 3. Pitikin lukea tää postaus! Nuo metrilakut on ehkä mun suurinta herkkua ja nyt alkoi niitä tehdä mieli :/

  VastaaPoista
 4. Moi! Minunkin blogissa on sinulle tunnustus! :)
  http://nailsandsomething.blogspot.com/2011/10/tunnustus-blogille.html

  VastaaPoista
 5. Nää on todella kauniit kynnet, ja namnam lakua:p

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)