torstai 13. lokakuuta 2011

Kilpailu kynsien esittelyä ja haasteeseen vastaus

Niin olen siis osallistunut tai ainakin yrittänyt osallistua muutamiin kynsien lakkaus kilpailuihin ja ajattelinkin esitellä kynnet nyt. Näillä ei siis olla pärjätty, mutta omasta mielestäni ovat olleet ihan onnistuneita (kolmethan näistä ei ole jostain kumman syystä menneet perille vaikka olen nyt tarkistanut asian ja osoite on ollut oikein...)

Mutta ensin kynnet joilla osallistuin Yónan Konad leimaus kilpailuun:


Sitten ne kynnet jotka eivät ole menneet perille. Tarkoitushan oli osallistua NailWorldin kisaan jossa oli kolme teemaa:


Nämä kynnet ole esitellytkin jo täällä aikaisemmin...


Ja sitten viimeisimpänä kynnet joilla en osallistunut juuri näillä kynsillä vaan toisilla. Näissä kynsissä pitäsi olla Disneyn prinsessat, mutta jos minä en niitä näistä tunnista niin tuskin kukaan muukaan.... Kyseessä on siis My Dream Nails:in lakkaus kilpailu jossa on teemana Prinsessa kynnet. Linkki sinne TÄSTÄEttä tämmöisiä kynsiä. Ne oikeet kilpailu kynnet näytän sitten taas joskus kun kilpailu on päättynyt. 

Niin ja sitten lupailin haasteeseen vastailua...

Sain Helmisofialta. Kiitos paljon :)


Lempiruokani: Tjaah... heti alkuun vaikea... mutta taitaa olla Hovihallin makaronilaatikko :)

Lempimakeinen: Ehdottomasti Fazer hasselpähkinä suklaalevy tai palat siitä.

Lempilukeminen: Aika kaikki ruokainen olen kirjojen suhteen, mutta jostain syystä kauhukirjallisuus vetää puoleensa todella kovin (olen lukenut esim. kaikki Stephen Kingin kirjat).

Lempipaikka käsitöille: Teen niitä kulmasohvan nurkassa ja säilytän keskeneräisiä kirjahyllyn päällä pois poikien ulottuvilta.

Lempielokuvia: Matrix-trilogia on semmoinen jota jaksan kertakerran jälkeen katsoa ja löydän siitä aina jotain uutta. Mutta uusimmista leffoista vois mainita vaikka Vettä elefanteille leffan. Käsittämättömän hienosti tehty ja tykkäsin juonesta paljon :)

Niin siis en laita haastetta sen ihmeemmin kenellekkään tietylle eteenpäin, tästä saa ken tahtoo :D

No tässäpä tämä tällä kertaa ja nyt meen pesemään mun BM laatat :)

7 kommenttia:

 1. Mulle tuli itselleni ensimmäisenä mieleen Prinsessa-aiheesta nuo Disneyn prisessat! Oletkin toteuttanut sen, itselläni se jäi vain ideaksi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kynsiä taasen :)
  Noi leimailut on tosi hienot, ihanan värikkäät ja itse oon rakastunut tuohon kuvioon!
  Ja tunnistin kaikki muut prinsessat paitsi etusormen tyttelin, kerro kuka se on, muuten menee yöunet!! :D

  VastaaPoista
 3. H3nna: en oo siis ainut joka ajatteli jotain muuta kuin valkoista ja vaaleanpunaista :D

  marru:Tää on leimailuista kans yks mun lemppareista :)
  Sormissahan siis on peukalossa tuhkimo, etusormessa prinsessa ruusunen, keskarissa lumikki, nimettömässä ariel ja pikkurillissä belle. Mä muuten jostain syystä muistelisin että prinsessa ruusunen ois ollu ruskea hiuksinen mutta disneyllä sillä on vaaleet hiukset...

  VastaaPoista
 4. Varsin ihanat nuo ötökkä kynnet!

  VastaaPoista
 5. Sandra: piti vähän huumoria lykätä kehiin noilla julmetuilla mulkosilmillä, ettei ihan liian totiseksi vedä nää kilpailut ;D

  VastaaPoista
 6. Nuo prinsessakynnet ovat niin kauniit <3 Kyllä ne tunnistaa samantien keitä kynsiin on maalattu ja minusta todella taitavasti tehdyt.

  VastaaPoista
 7. ^Kiitos :) Ihan kiva tietää että ne ovat muiden mielestä onnistuneet, ite en kyl oo ihan sitä mieltä, mutta ehkä se johtuu siitä etten oo oikeen koskaa ihan 100% tyytyväinen kynsiini...

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)