tiistai 11. lokakuuta 2011

MiMax:in paketti ja itse tehtyjä fimoja

Juu-u ihan oikeesti ne tuli jo!!! Tuolla MiMax:illa on ihan älyttömän nopea toimitus :) Mulle toki aina parempi mitä nopeammin tuotteet tulee. Nyt on sitten ihan hirvee hinku päästä lakkaamaan tuolla uudella lakalla...kiekolla siis tuo ylin

Tätä oon oottanu pääseväni kokeilemaan.
Näissä oli siis käytetty mun etukoodi joka kustansi melkein tuon China Glazen :) Tällä konstilla mäkin raaskin noita ns. merkkilakkoja hommata :) Noin "murretua" vihreeätä mulla ei olekkaan ollut koskaan, tää on ihan oikeesti semmoinen maastohousun vihreä.

Sitten niihen mun tän aamun näperryksiin. Kokeilin siis ihka ekaa kertaa tehdä itse fimoja ja tämmöisiä niistä tuli ala Mirja :) Nyt on sitten ihan täysin uniikkeja kynsi koristeita mulla...

Leivoksia

Jouluisia karkkitankoja

Englannin lakuja... näitä pitää vielä reunoista fiksata...

Porkkanoita

Jädee...

Joo ja nää esittää lumilyhtyjä

Piti tehä tikkukaramelli, mut musta nää näyttää enemmää uuniomenilta...

Lumiukkeleita

Kukkasia

HAAA-HAA!!! Uskomaton suoritus joka ei näytä yhtään halloween kurpitsalta!

Kaippa näissäkin taito kehittyy, ekaksi kerraksi ei oikeestaan pöllömpi yritys. Nyt pitää laittaa mietintä myssy syvälle päähän ja miettii ihan oikeesti mitä muuta noista vois tehä...

13 kommenttia:

 1. Ihana tuo lakka! :) Söpöjä myös nuo fimot :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, taas näytit miten luova olet käsistäsi! Ihan tosi upeita fimoja! :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin just aivan ton lakan värisen huivin Kärkkäiseltä, ja mietin tänään huivi kaulassani, että tarvisin samanvärisen lakan!! :D No nyt se löytyi, eli eikun shoppailemaan! :D

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit miten kivoja noi fimot!:D

  VastaaPoista
 5. Tuo lakka on ihana! Ja nuo fimot! miun sormilla (ja hermoilla!) ei sais ihan hetkessä tuollaisia aikaiseksi

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo fimot ! Etenkin nuo muffinit ja kurpitsat on tosi söpöjä ! :))

  VastaaPoista
 7. Nätti on kyllä lakka! Itekin on pitänyt ties kuinka monta kertaa kokeilla nuita fimopötköjen tekoa itse, kun massaa löytyy kotoa vaikka kuinka. Jos se kerran noin hyvin onnistuu, niin täytyypi kokeilla itsekin (:

  VastaaPoista
 8. Uus lakka ei sitten päässyt vielä kynsille saakka. Tulikin pinkit unelmat.
  Tossa just mietin kuinka kauan mulla meni noiden fimotankojen tekoon ja tais olla sen vähän päälle puol tuntii plus siihen vielä uunissa puol tuntii. Nää on vähän haastavampia leikellä, tangosta tulee vähän kovempi mitä noista ostetuista, mutta kyllä mun leikkuuterä ainakin näihin päti.
  Hankalinta oli noissa tankojen teossa mieltää miltä sen pitäis näyttää siivuna ja miten sinne keskelle saa eriväriä... niin kuin huomaa noissa kurpitsoissa... muoto muuttuu kun ulkopuolelle lisää massaa. Mut hei, hauskaa ainakin näiden tekeminen on.

  VastaaPoista
 9. Luulin jo kommentoineeni mutta ilmeisesti jäi lähettämättä. :O

  Itse katselin joskus Sinellissä kanssa perus-yksivärisiä fimoja, että jos uskaltaisi kokeilla tekoa, mutta jäi sillä kertaa kauppaan... ehkäpä sitä uskaltaisikin kun säkin näin kivoja olet saanut aikaiseksi! :O Ihania fimotuksia! :) Ja tuo vihreä lakka! Kaunis! Sopisi hyvin maastokuosisiin kynsiin ;P

  VastaaPoista
 10. Kovetitko nuo pötköt uunissa vai miten? Ja jos uunissa, niin minkämoisella lämpötilalla ja ajalla? Itsekin kiinnostaisi kokeilla, kun massaakin löytyy laatikosta :)

  VastaaPoista
 11. Lumi: Mää en tiedä onko sillä jotain eroa onko massa pehmeää vai kovaa. Itselläni tämä massa sitä Soft-versiota. Kuitenkin uuniin 110-130 astetta ja enintään 30min. Itselläni oli varmaan tosiaan 125... ja sen 30min. Lopullisen kovuutensa massa saa vasta kun on jäähtynyt. Tästä tulee sitten kovenpaa kuin noista ostetuista tangoista ja siten ei siis taivu kynnellä liimatessa juurikaan vaan murtuu ennemmin. Mutta onnea kokeiluun. Ite ainakin tykkäsin tehdä :)

  VastaaPoista
 12. saako fimopötköjä ihan tiimarista valmiina tai jostain askartelukaupasta tai tavaratalosta? :)) mut jos noita pakkakuksia ostaa niin lukeeko siinä takana ne käyttö ohjeet esim. uunin lämpö, jne. ?

  VastaaPoista
 13. Fimopötköjä saa ostettua valmiina mm. Mimax ja Ihanat kynnet niitä ainakin myy. Ja ovathan huomattavasti helpompia ja edullisempia niin ostettuina... Tiimarissa tai tavarataloissa en ole niitä nähnyt.
  Mutta jos siis ostan fimomassaa niin ohjeet lukevat kyllä ihan selkeästi niissä. Massahan käy siis muuhunkin pikkuhahmojen askasteluun ja muovaamiseen.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)