lauantai 29. lokakuuta 2011

Neljännet ja tän vuoden viimeiset Halloween kynnet

Niinpä, neljät teemaan sopivat kynnet sain siis aikaiseksi :) Ei paha vaikka itse sanonkin... No en viitsi pälpätellä nyt enenpää vaan laitan kuvat heti.
peukalo ja kummitustalo lepakoineen

etusormi kerahapertuneen aaveen

keskisormi...
korppi haudalla

nimetön ja kurpitsa

pikkurillin hämis + verkko...
tätä täytyy harjoitella vielä!


Sain aikaiseksi tämmöisen aivan täydellisen värin lakkaamalla
flormarin kahta eri supershine miraclea päällekkäin :) 

väri vaihtuu sem mukaan miten valo osuu kynsiin...


No mitäs mieltä olette näistä kynsistä? Vielä oisin voinut yhdet tehdä... mutta annan nyt kuitenkin olla tällä kertaa ettei tarvi näitä heti poistaa. Ja oon kyllä ite ihan tyytyväinen näihin.

Halloween menee meillä rauhallisissa merkeissä, ollaan ihan perheen kesken ja nautiskellaan tv:n antimista, jos vaikka tekis pitsaa illalla (siis pakaste pitsat uuniin :D ) Mutta eihän tästä päivästä millään selviä etteikö tekis kurpitsa lyhtyä... kerta se on ensimmäinenkin ja kokeileva aloittaa vain pienellä kurpitsalla, mutta kyllähän tää onnistui ihan kivasti, en vuonna voi sitten ostaa isomman kurpitsan ja tehdä monimutkaisemman.Ja sisällä ei oo elävä tuikku vaan näitä paristo käyttöisiä :) Illalla vien sen sitten ulos. Musta tästä tuli hieno. Huomenna saatte sitten nähdä taas uusia lakkoja, eilen kävin vähän ostoksilla ja hain paketin postista... mutta ne sitten tosiaan huomenna. HAUSKAA HALLOWEENIA!

3 kommenttia:

  1. Vau, ihan superhienot :o aluslakka on ihanan värinen ja koristelut upeita :)
    Kurpitsalyhdyt on yleensä söpöjä (jos ne ei oo liian pelottavia) ^_^ ja niin on tämäkin yksilö ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille molemmille. Meillä pojat on ihan täpsyissään tosta kurpitsalyhdystä. Kiva kun saa noin pienellä jutuilla lapsukaiset tyytyväisiksi :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)