lauantai 1. lokakuuta 2011

ostokset osa 3

No niin tänään siis viimeiset ostokset ja nehän saapuivat Sanna Taralta.
Aloitetaan näistä :), nämä ovat siis ostettuja...


Kolme arkkia kynsitarroja: teemoina on musiikki, Love ja tähdet+sydämet. Näistä saakin tehtyä paljon kaikkea kivaa :)
Purkeissa on tikkuhileitä, osan tilasin ihan joulua ja uutta vuotta ajatellen.
Hyrrässä aivan älyttömän ihania 3D nalleja.

Seuraavaksi sitten perjantaina saapuneet näytteet jotka sain yhteistyöstä :)


Purkillinen hopeisia kirjaimia, oikeen sormia syyhyttää... näitä pitää päästä kokeilemaan pian!
Hyrrällinen suorakulman muotoisia strasseja eri väreissä. Näistäkin on jo visio mielessä :)
Alempana on kolme kynsikorua 2 omenaa joissa keltaiset kivet ja yksi sydän jossa on kirkas kivi. Näitä mulla ei ole ollutkaan aiemmin, siis kynsikoruja. Ja tätä piti päästä kokeilemaan ihan heti! Alla kuvia korusta kynnessäni. Mietin pitkään ja hartaasti mihin kynteen teen reiän. Vasemman käden pikkurilli tuntui parhaalta ratkaisulta, ehkä nimetönkin olisi ollut hyvä. Mutta nyt siis tähän sormeen ja mä oon niii-in tyytyväinen :D
Mitä mieltä te ootte korusta ja onko teillä ollut kynsikoruja käytössä? Ja missä sormessa?Omenahan sopii tähän vuoden aikaan kuin nakutettuna ja toiseksi mä asun "omena kaupungissa". Anyone? Tiedättekö missä tää kaupunki on?

5 kommenttia:

 1. itse ajattelin ekaksi että omena kaupungilla yleensä tarkoitetaan new yorkia :D Sitten ajattelin Espoota ku siel on se iso omena kauppakeskus, mutta koska tiedän että asut lohjalla niin pakko vastata että lohja on omena kaupunkI? :D En kyllä olisi koskaan arvannut mistä se on saanu nimensä?

  VastaaPoista
 2. Mä oon miettiny tuota kynsikorua, mutta koska en omista geelikynsiä ja omia en lähde reittämään, joten se jäi siihen se homma. Ihania ne on, varsinkin kun ei ihan jokaisella oo! :)

  VastaaPoista
 3. Rakastan kynsikoruja <3 Itse juuri eilen laitoin taas uudestaan kun kynsi oli kasvanut sopivaksi. Ihana tuo omppu! (:

  VastaaPoista
 4. Kynsikorut on hienoja katsella, mutta mitään hinkua sellaisiin ei itsellä ole. Töissä ei pystyisi edes pitämään.
  Ja hyvin sopii pikkurilliin!

  VastaaPoista
 5. Nails1820: Taitaa olla ihan Lohja ite nimenny ittensä omena kaupungiksi, mutta on täällä kyllä ihan oikeesti paljon omenatarhoja ja pari oikeen isoa sellaista, omena karnevaalit syksyisin ja sitten silloin valitaan myös omena tyttö... niih että tämmönen paikka :)

  Kiitos muille kommenteista. En tiedä viitsisinkö itsekkään laittaa korua jos olis omat kynnet... geelit kun onneks saa uudet jos halkee :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)