maanantai 3. lokakuuta 2011

Paketoitu pilvenpiirtäjä

Nyt kun saisin het tähän lakuun ajatuksen luistamaan... en oo vielä aamukahvia edes juonu! No lievään kofeiini riippuvuutta huomattavissa :D
Lakkasin jo toissa iltana China Glazen ihanaisella Skyscraper lakalla kynteni. Ilta ja seuraava päivämeni ihan ilman koristeluja ja illalla vasta innostuin leimaaman kynsteni ihan simppelillä rusetti kuviolla (Konad m56) ja valkoisella konad lakalla. Rusetin keskelle laitoin vielä Mimax:ilta ostetut hopeiset isot heksagonit. Kirkas lakka päälle ja näillä mennään. Ihan kivat ja sopivan näyttävät kynnet minun makuuni. Mitä mieltä te ootte? Vaatisiko lakka enemmän koristeluita vaiko pitäisikö maltta pysyä kohtuudessa ja antaa kauniin lakan tehdä katsojaan itsessään vaikutuksen?

Yhden kuvan muistin ottaa ilman leimauksiakin :)


Tänään odotellaan osaa huudoista kotiin, vaikkakaan ne kuitenkaan tule... Mutta sieltä suunnalta olis kotiutumassa yks violetti Wild and Grazyn lakka, semmoinen kiva koristelu setti (tarroja, fimoja ym...), toinen setti jossa on laattoja 4kpl ja lakka + hyrrä ja sitten vielä yks setti jossa on mun kovasti himoitsemai laattoja 5kpl. Näitä odotellessa, samoin kun ebayn ostoja taitaa tää viikko kulua... niin ja melkein unohdin cesarsin tilauksen :D ! Kohta saatte kyllästymiseen saakka katsella leimauksia noiden mun maalailujen ohella... No oikeesti toivottavasti niin ei käy, että kyllästyisitte siis. Nooh, mutta siinä on ne lajit tässä kynsien parissa joissa oikeesti haluan tulla hyväksi :) (Kaikkeahan saa kyllä tahtoa ja toivoa, eri asia toteutuuko!)
Mutta nyt keittämään kahvia... kahvihammasta kolottaa vietävästi :)

3 kommenttia:

 1. minullakin on tuo skyscraper, kerran ollut kynsissä kun vasta viime viikolla sen sain ^^ Silloin annoin lakan olla ihan pelkiltään kynsissä, en viitsinyt alkaa koristella kun lakka itsessään on jo niin upea :)

  VastaaPoista
 2. Mä en malttanu sen antaa olla ilman korteluja ja nyt on saanu lakka kuin koristelutkin lähtö passit. Ei kylläkään sen vuoksi etten ois tykänny vaan sen takia että kaipasin vain vaihtelua. Kolmatta päivää kynsillä sama lakka on mulle jo pitkä aika :)

  VastaaPoista
 3. Aah, tuo Skyscraper on niin ihana lakka. :D Juuri hehkutin sitä itsekin blogissani. :D

  Muutenkin tosi kivat kynnet! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)