keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Pinkkiä kera liukuvärjäysten, leimausten ja fimojen

ÄÄÄH, tylsä otsikko, mutta sitä nää kynnet on.  Ajattelin vihdoin oikeen käyttäkkin noita fimoja enkä vain keräillä, tällä kertaa kynsille pääsivät yksinkertaiset vaalean punaiset kukat. Leimat on tehty uudella laatalla (niistä tässä postauksessa myöhemmin lisää). Mutta siis liukuvärjäsin kynnet pohjalle meikkisienellä töpöttelemällä ja kimallusta laiti Color Clubin lakalla (sillä ainoalla jonka omistan) ihan vähän kärkiin. Tämän näköiset sain tällä kertaa aikaiseksi. Täsä siis Lakkaus nro.39No nyt sitten niihin laattoihin, jotka vihdoin ja viimein kotiutuivat. Tää olikin semmoinen juttu että mä jo pelkäsin juotuneeni huijatuksi. Mutta onneksi myyjä sitten otti minuun itse yhteyttä ja kertoi viivästyksestä. Siis muahan ei pikku viivästykset haittaa jos niistä mulle tiedottaa vaan rehdisti. No nyt oon tyytyväinen kun sain postin mukana nämä viisi Bundle Monsterin laattaa. Kaikki olivat ihan uusia, kelmut päällä vielä kun ne sain :)Elikkäs kokeiluun pääsi heti BM01... taitaa olla mun leimaus tavoissani parantamisen varaa, mutta ei onnistunut ihan niin hyvin kuin olisin tahtonut, mutta enhän mä mikään pro olekkaan tässä leimaamisessa, harjoittelen vasta :)

Joo-o, taidanpa ottaa myös nyt itseäni niskasta ja vastata tähän syssyyn myös yhteen saamaani haasteeseen, ettei vain pääsisi unohtumaan...

Elikkäs sain haasteen Ellulta. Kiitos oikein paljon :)

Haasteena on siis kertoa 8 satunnaista asiaa itsestäni. Ja tässäpä ne tulee...

1. Minulla on siniset silmät.
2. Minulla on tällä hetkellä 3 toimivaa kännykkää.
3. Rakastan Stephen King:in kirjoja yli kaiken (leffatkin on kyllä hyviä)
4. Meidän asunto on kaksi kerroksinen ja sisäänkäynti on yläkerrasta.
5. Aloitin tänään laihduttamisen ja liityin kiloklubiin...
6. Mikko Leppilampi on mielestäni tooosi söpö (mieheni on aikapaljon saman näköinen!)
7. Odotan jo pääseväni tekemään lumitöitä.
8. Tykkään rakennella ja leikkiä poikieni (kanssa) legoilla :)

Haasteen saa napata itselleen ken tahtoo ja haluaa en laita sitä erikseen kenellekkään nyt eteenpäin :) Ja nyt tekemään villasukkia (toinen on jo valmis...)

5 kommenttia:

 1. Noissa Bundle Monsterin laatoissa tahtoo vähän olla se vika, ettei kaikki kuvat tunnu tarttuvan. Joko tarttuu vaan osa kuvasta, tai jää kokonaan tarttumatta :/
  Miulta löytyy nuo samaiset laatat, en oo kertaakaan saanu BM08:n toista kruunua tarttumaan ollenkaan stamperiin. Kerroppa kun kerkiät, onko siulla samaa ongelmaa, vai onko vika vaan miun leimaustavoissa/laatassa :)

  ps. nätsät kynnet :))

  VastaaPoista
 2. ^just tolleen mullekki kävi, kuvio ei tarttunu stampperiin kokonaan... Muita en vielä oo edes ehtiny koittamaan. Nyt kun mietin mikä tohon vois auttaa niin taidan pistää laatat kunnon fairy pesuun, saan kaikki rasvat/öljyt pois mitä on valmistuksessa käytetty ja liiman myös mitä on jääny noista kalvoista ja jos sit kokeilis uudelleen...

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet!
  Mitäköhän laattoja mulla mahtaapi olla, kun niissäkin siniset kelmut päällä, mutta numerot on jotain A31 tai D23 ? En tiiä, mutta ne on ainakin toiminut yhtä hyvin kuin konaditkin :)

  VastaaPoista
 4. ^ Ei sano mulle mitään noi kirjain/numero yhdistelmät, voisko olla jotain nail artin juttui? Onko pyöreitä vai kuuskulmaisii? Mulla on kyl kaikki muut laatat toiminu ihan moitteettomasti, tää oli eka kerta ku näin kävi ja suorastaan toivon että jääkin ekaksi ja vikaksi :)

  VastaaPoista
 5. Ilkee jos tuommosta tekee nuo laatat mitä kommenteissa mainittu. :S Itse oon kieli pitkällä katsellut BM:n laattoja mutta viel toistaiseksi jäänyt tilaamatta. Ehkäpä sitä vielä....... :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)