maanantai 17. lokakuuta 2011

punaiset ja siniset

Niin siis tein kahdet kynnet tänään, ekat kämmäsin oikeen kunnolla (mihin lie törkkäsin kynteni ja lakat tuhottomassa rutussa). Onneks ehdin ottamaan edes toisesta kädestä pari kuvaa. En sitten jaksanut enää tehdä samanlaisii niin vaihdoin kokonaan väriä ja koristelu tyyliä.
Ensin ne punaiset taitaa vivahtaa pikkasen ruskeaan tai oransiin... Tää on siis Lakkaus nro.41
Ja sitten ne siniset... Tää ei kuulu numeroituihin lakkauksiin... valkkasisin iha ite lakan... Nyt sitten saatte kunnon pläyksen strassi kynsiä!Väri kun on sininen niin kas kummaa sai kynnet vesiaiheista leimaa pintaan... etusormeen merenneidon, nimetöttömään leikkisä delfiini ja muihin kuplia kahdella värillä. Isoihin kupliin liimailin kirkkaita, vaalean sinisia ja vaalean violetteja strasseja ja johan taas kimaltelee :) Mikä on sitten liikaa??? Nämä ei vielä mielestäni, varsinkin jos veressä virtaa jotain harakkaan viittaavaa niin kuin minulla ;D Niin laatat muuten olivat SNA:n laatat B10 ja B50.

Kivasti on tullut vastauksia kyseihin. Mutta te jotka ette ole vielä käyneet vastaamassa, aikaa on vielä vastailla ja mielipiteenne kiinnostaa todellakin joten jos vain millään viittisitte käydä vastaamassa. Kiitos jo vastanneille ja kiitos myös teille jo etukäteen jotka käyvät vastaamassa :)

7 kommenttia:

 1. Nuo siniset on aivan ihanat! (=

  VastaaPoista
 2. Olen luullut olevani blogisi lukija, mutta nyt tajusin etten olekaan. No nyt on homma korjattu! Tykästyin nuihin sinisiin kynsiin! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille molemmille ja toivottavasti viihdyt blogini seurassa Petra :)

  VastaaPoista
 4. Molemmat kynnet on tosi hienoja, tykkään kuitenkin sinisistä enemmän koska ne kimaltaa! :D Mikäs tää numerolakkaus juttu muuten on?

  VastaaPoista
 5. Tää numerolakkaus juttu on semmoinen, että siinä käydään kaikki mun lakat yks kerrallaan läpi, satunnaisessa järjestyksessä (olen numeroinut itsellene kaikki lakat) nostamalla ns. arvonta kupista. Niitä oli muistaakseni silloin kun tän aloitin n.100 lakkaa ja en oo sen jälkeen lisänny purkkiin enään numeroita. Lakkoja on kaikkineensa tällä hetkellä yli 200kpl (mut siinä on siis koristelulakat ja kirkaat mukana ja nää ei kuulu tohon numerolakkaus juttuun...) Tais olla vähän sekavasti selitetty, mutta toivottavasti pääsit jyvälle mitä tarkoitin :)

  VastaaPoista
 6. ^Kiitos, en oo ainakaan vielä törmänny vastaavaan tapaan esitellä lakkoja muissa blogeissa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)