sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Syksyiset kynnet

Jees poks! Mää pääsin tekemään heti aamusta uudet kynnet :) Isäntä lähti laittamaan takapihaa talviteloille ja otti jäppiset mukaan sinne. Hetki siis ihan omaa luksus aikaa ja tietenkin käytin sen kynsien tekoon :D

Pääsin kokeilemaan myös ekaa kertaa siveltimellä kynsinauhojen putsaamista, en tosin kokeillu sitä pelkällä asetonilla vaan ihan asetonittomalla kynsilakan poistoaineella. En meinaan halua että geelit kärsii ja ihan hyvin toi lähti tolla perus poistoaineellakin. Sinikilpikonna blogilla oli linkki tuosta tekotavasta ja on vissiin tulossa sinne myös (siis tohon Sinikilpikonnan blogiin) tulossa uusi video postaus kans :)

Mutta siis kynsiin pääsi mun uusin China Glaze joka ei mun mielestä enempiä esittelyitä kaipaa. Sitten töpöttelin tuolla ihanaisella Color Clubin lakalla n.puolet kynnestä ja päälle leimailin kullan värisellä Konadin lakalla kahdelta eri laatalta lehden kuvia Eli Bundle Monterin MB04 ja Stampin Nail Art*  B46 ja viimosena keltaisella konadin leimauslakalla sateenvarjon kuvia SNA*:n laatasta  B16 ja kukkia B46. Muutenkin tuun jatkossa käyttämään tota lyhennettä erotellakseni noita laattoja (jaksa joka kerta kirjoittaa tota koko litanjaa...)

Kynnet oli ihan kamalan vaikeet kuvattavat. Nää on nyt taas sellaiset että näyttää eri valoissa erilaisilta ja vielä eri kulmissa erilaisilta. Jokainen lakka näyttää heijastan eri tavoin. Miten mä aina osaankin tehä tämmöiset???
No kummin tässä tulee kuvia ja niitä on taas paljon jo ihan sen takia kun yritin saada noita lehtiä näkymään vähän paremmin :)


Valitettavasti mun kuvaustaidot näiden kynsien kohdalla ei oo tarpeeks hyvät ja eivät tee oikeutta kynsille jotka näyttä oikeesti ihan kivoilta luonnossa.

Niin ja sitten mä lisäsin tonne oikeeseen palkiin toisen kyselyn koskien tuota mitä teen seuraavaksi blogilla... Käykäähän vastailemassa :) Niin katotaan mitä saan aikaiseksi...

Eilen illalla mulla oli taas ihan "susi" tylsää, joten kävimpä katsastamassa lakkavalikoiman tuolta Cesarsin puoleta... juu ja tilasin kans... ihan vaan muutaman kun olivat niin halpoja :) Seli-seli!!! Saahan sitä itselleen selittää vaikka mitä ja kaikkea, eikö?

Tänään oon myös ollut ahkera ja tehnyt isälleni mainoksen (sellaisen ilmoitustauluun laitettavan). Wuhuuu!!! Näitä juttuja en olekkaan paljoo tehny sitten opiskelu aikojeni ja niinhän oli ohjelman ryökäleetkin ehtineen muuttumaan. Mutta onneksi isä oli tyytyväinen ja nyt sitten saankin pistää mietintä myssyn päähän ja suunnitella myös jonkinlaisen logon ja käyntikortin. Ihana kun saa vähän jotain muutakin mietittävää kuin vain tää perus arki hässäkkä :)

2 kommenttia:

  1. Kivan syksyiset kynnet :) ite jumitan vielä kirkkaissa kesäväreissä, kohta vois kyllä jo vaihtaa :D ja sitten semmosta kysyisin, että kun säkin luet (sivupalkista päätellen) tota naildsing by Yóna-blogia, niin mikähän mahtaa olla se uusi osoite? Koska kun yritän päästä sinne, sanotaan vaan, että blogi on poistettu :( Olipa taas hyvin selkeesti sanottu... ;)

    VastaaPoista
  2. Moi Jane :) Kyllä mäkin teen vielä kirkkailla väreillä lakkauksia... ihan varmasti läpi vuoden, nää nyt vain sattui hyvin tunnelmaan (meillä tihkuttelee vettä ja lehdet tippuilee puista).
    Niin toi Yónan blogi on ollu mullekki vähän ihmetyksen aihe koko päivän. Oon yrittäny useampaan otteeseen päästä sinne sivuille ja kertaakaan en oo päässy. Liekkö itse Yóna tietoinen ettei sen blogi näy ollenkaan... Tai sitten se näkyy taas huomenna moitteettomasti näistä bloggerin ihmeellisyyksistä kun ei aina tiedä. Eli siis en tiedä uutta osoitetta :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)