maanantai 31. lokakuuta 2011

Uudet lakat kynsillä

Jostain syystä mulle tulee näistä kynsistä mieleen ne semmoiset neljän tuulen lakit joita on kait lappalaisilla... Olikohan toi edes oikee nimi sille hatulle. Mulla on ollut joskus pienenä semmoinen nukke jolla oli se hattu. No jokatapauksessa ei nää siltä oikeesti näytä mutta putkahti vain valokuvatessa se hattu mieleen... Niin kynsille pääsivät China Glazen uusimpia hankintojani Twinkle lights ja Blue year´s eve kera viininpuanaisen two way lakan. Jopas taas kimaltaa ja säihkyy!!! Ihanat ja pelkästään tuo sininen lakka olis voinut jäädä koristelemattakin kynsille siinäkin on paljon kimallusta. Mutta kun on vaan niin vaikeeta olla koristelematta. Minkäköhän takia?
No mutta taas paljon kuvia... en osaa koskaan päättää mitkä niistä valitsen niin saatte nähdä kaikki ;D


Toinen kyselyistähän on päättynyt tänään aamulla ja tässä tulee siihen tulokset. Kysymys kuului: Mikä on mielestäsi paras lakka merkki? Vastauksia tuli yhteensä 27kpl.
Paras lakka merkki oli siis China Glaze joka sai 18 ääntä eli 66% kaikista äänistä
Toiseksi tuli O.P.I. 10 äänellä ja 37% osuudella äänistä
Kolmanneksi tulivat Color Club, Models Own ja vaihtoehto ihan joku muu... jokainen näistä sai 8 ääntä ja 29% kaikista äänistä
Loput vaihtoehdot eli Depend, Wild and Crazy ja Gost saivat alle viisi ääntä.

Toisaalta kyselyn tulos ei yllättänyt minua, mutta se että Wild and Crazy ei saanut kuin muutaman äänen... Ite tykkään kyseisestä lakka merkista paljon ja vaikka onkin halpa niin on minulla ainakin toiminut tosi hyvin.

Toinen kysely on vielä jonkun tovin voimassa joten käykäähän vastaamassa, tässä asiassa voi vielä vaikuttaa vaikka arvonta onkin tällä hetkellä johdossa...

2 kommenttia:

  1. Kiva vähän erilainen väriyhdistelmä. Nyt on tottunut katselemaan halloween- ja prinsessakynsiä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maiju, onhan noita halloween kynsiä ollut melko paljon (minullakin) mutta musta on ainakin ollu kiva huomata kuin erilaisia kynsiä niistäkin on saatu :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)