perjantai 7. lokakuuta 2011

Vähän ostoksia jälleen ja geelit pois

Tänään on ollut taas päivä vähän semmoista pintaliitoa, kaupasta toiseen ramppaamista ja silleen. No osassa kaupoista oikeen tykkäsin käydä, sitä en voi kieltää. Mutta lähinnä näitä ruoka ostoksia. Makuunista käytin lainaamassa pari leffaa. Uusi Pirates of Caribian ja sitten kauhupätkä Kirottu.
Suomalaisessa kirjakaupassahan oli melkoiset alet ja minä taas niin tyypilliseen tapaani pääsen sinne vasta kun alet on jo ohi... nooh, ei se niin vakavaa ollu kun tärkeimmät mitä sieltä halusin olivat vielä ale hinnoilla kuitenkin myynnissä.

kolmet kuvio sakset, aika basic kuvioilla...


Tää oli se mitä eniten halusin... ette voi olla arvaamatta mihin :)

Uusi 4M muistitikku kynsikuville ja kieltämättä en voinut kiusaukselle mitään kun
näin tämmöisen ihQ:n bling-bling tikun :D

Niin sitten kun tultiin kotiin ja sain hetken rauhoittua, huomasin surukseni että oikean käden etusormen tippi oli murtunut geelin alla niin pahasti että päädyin tähän loppu tulokseen. Geelit saivat lähtöpassit, mutta huomenna laitan sitten uudet. Tänään ei enään ehdi jos meinaan sen leffan katsoa. Ihan kivasti on jo oma kynsi kasvanut joten teen varmaan vaan oman kynnen geelauksen ja nyt pääseekin sitten uudet geelit kokeiluun... Aatelkaa ihan vähän alle kolmessa viikossa on noi kynnet kasvaneet noin paljon :) Toivoa ei siis ole menetetty, mulla voi olla jouluna jo ihan kivan mittaiset omat kynnet.


3 kommenttia:

 1. Mä olen pyöritellyt tuota fimo pakettia pariinkin otteeseen mutta ajattelin etten kuitenkaan osaa tehdä siitä mitään. näytäthän sitten meille mallia!
  Laitoin sulle haasteen omassa blogissa:)
  http://tikaritar.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Joo enköhän mäkoita niistä jotain kivaa saada aikaiseksi kun vaan saan sopivasti aikaa itselleni :)
  Kiitos haasteesta, vastaan siihen pian :D

  VastaaPoista
 3. En malta oottaa, että teet jotain noista fimomassoista! En ymmärrä miten joku voi saada niistä aikaiseksi mitään järkevän näköistä :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)