sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Varpaisiin uusi lakkaus ja kyselyä

Jos nyt sitten aloitettaisiin niillä lakkauksilla. Tällä kertaa iha perus lakkaus ilman koristeluja, mutta toisaalta kaipaako China Glasen CG in the city vielä jotain koristeluja? Ei mun mielestä. Hieman prameilta suorastaan näyttää varpaissa mutta tulen hyvälle päälle kun niitä olen tässä eilisen päivän mittaan katsellu :) Ihana bling-bling lakka!


Pääsi pottakin näköjään kuvaa :D, kas ku en tajunnu sen olemassa oloa aikaisemmin... 


No niin sitten kyselyihin... Edellisellä kerrallahan kysyin :Tykkäätkö poltaa kynttilöitä syksyn hämärissä illoissa? Vastauksia tuli yhteensä 29kpl ja vastaukset jakautuivat seuraavasti: Kyllä 18kpl (62%), En 2kpl (6%) ja Välillä 9kpl (31%). Itse on polttelen paljon kynttilöitä ulkona lyhdyissä ja olenkin ns. tuikkujen suurkuluttaja. Sisällä suosin tällähetkellä pattereilla toimivia tuikkuja... niin uteliaita nuo minun poikani ja tulipaloa en tahdo saada aikaiseksi. Mutta ennen poltin sisälläkin paljon kynttilöita, ehkä sitten taas kun pojat ovat vähän vanhempia.
Nyt olen taas lisännyt uuden kysely, tällä kertaa parhaasta kynsilakka merkistä. Olisi kiva että jos vastaat vastauksen "ihan joku muu" niin viittisit pistää vaikka kommentti puolelle mikä se lakka merkki on. Uudet merkit ovat tutustumisen arvoisia :)

Mulla otti halvaantu eilen sitten hiiri, ensin pelästyin jo että tietokone olis menny rikki... Huh! Mutta koneen oma hiiri siis tän läppärin, toimi kuitenkin joten päätin sitten lähteä ostoksille. Ostin uuden hiirimaton ja optisen langattoman hiirulaisen :) Ja kuinkas ollakkaan pari lakkaakin lähti kemppari puolelta mukaan...

Lakoista sen verran vielä että kirkashan on alus ja päällys lakka  ja toi toinen on nimeltään Go Glitter, sitä ajattelin käyttää ihan koristeluissa toisten lakkojen päällä :)

3 kommenttia:

 1. minä vastasin tuohon sinun kyselyysi se joku muuu, niin valintani on Mavala! Siis monet kynsibloggaaajat ovat haukkuneet mavalan ihan pystyyn, mutta mavala on ollut lempparilakkamerkkini jo kauan :O En löydä niistä mitään moitittavaa :D

  VastaaPoista
 2. Pitkään piti miettiä, että minkä merkin valitsen kaikkien hyvien joukosta. Pohdinnan jälkeen valitsin Nfu oh:n. Ne ovat vieneet tämän naisen sydämen aivan täysin =)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans muutama mavaln lakka, ei moitittavaa lainkaan. Pikakuivatajakin on toiminut ihan hyvin ja kohta oon ekna pullollisen sitä käyttäny.
  Nfu oh lakka en ole päässy vielä kokeilemaan kertaakaan, mutta kun vaan keksisin missä sitä myydään niin ehkäpä sitten :) Sillä merkillä on kyllä todella kauniita värejä lakoissa samoin kuin nuo glitteri lakat... ihania!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)