keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Akryyliväreillä kukkasia vaihteeksi

Jottei ihan pakkasen puollella paukuteltaisi menemään niin maalailin pitkästä aikaa kynsille kukkasia. No joo täytyy myöntää että pohjalakka vaikutti paljon asiaan. Kupposesta nousi H&M:n summer väri pink. Kaunis väri onkin vähän helmiäinen vivahde siinä taittaa kirkkaampaan pinkkiin. Tää on näitä mun mini pulloja ja ehkä onkin ihan ok että on mini. Oon huomannu että nää jämäköityy tosi nopeaan tonne pulloon vaikka korkit on kunnolla suljettu ja en turhaan niitä auki pidä edes lakatessa. Väri on kiva ja siitä iso plussa, mutta käyttöikä vääntää suupielet alas päin...

Onnistuin maalaamaan molemmat kädet ihan kohtalaisesti muistuttamaan toistensa peilikuvia, lehtien asennoissa on jotan eroavaisuutta, mutta kaiken kaikkiaan olen melko tyytyväinen. Josko näillä mentäisiin taas pari kolme päivää :)

 Postailen sillä välin sitten sellaisia kynsiä jotka on kertyneen valokuva kansioon kun en oo niitä ehtinyt vielä teille näyttämään. Ja onhan siellä noita ostoksiakin vielä postaamatta niin ja yksi haastekkin. Viikonlopun jälkeen saatte erittäin todennäköisesti nähdä kynnet jotka teen äidilleni.

Mutta jospa nyt niitä kynsi kuvia. Tämä on siis Lakkaus nro.51


Noh, mitäs mieltä olette näistä kynsistä? On kyllä kesäiset... :) Onneks lakkauksilla voi leikitellä vaikka ulkona olisikin vähän synkempää. Toisaalta meillä täällä ainakin paistaa just nyt aurinko, olokin on kummasti pirteämpi.

10 kommenttia:

 1. Kivat kesäiset kukkaiskynnet =)

  VastaaPoista
 2. Taas aivan upeat kynnet. Oot kyllä tosi hyvä käsinmaalaaja :>

  VastaaPoista
 3. Ensin talvikynnet ja nyt kesäkynnet :D oon kyllä huomannut, että mullakin meneen niin että jos mulla on vaikka vaaleenpunasta lakkaa pari päiää, niin seuraavana on sitten suurinpiirtein mustat kynnet :D täytyy olla vaihtelua..

  Tosi upeet muuten noi kukat :)

  VastaaPoista
 4. Tattis teille kaikille :) Tuuliviireilen varmaan vastaisuudessakin yhtä paljon, mikäs sille luontelleen voi ;D

  VastaaPoista
 5. Ihania kukkia ja kiva väripilkku syksyn harmauteen (:

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikkäät ja yksilölliset :)

  VastaaPoista
 7. Saat haasteen, katso lisätietoja blogistani: http://mybigbangtheorys.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi sulla! Rakastuin heti! Sä oot niin taitava!

  VastaaPoista
 9. Ine & shiny: kiitos teillekkin, kiva kuulla että olen löytänyt oman tyylin :)

  Elisabet: kävin jo vastailemassa sun blogiiskin että otan haasteen mielelläni vastaan ja vastaan siihen heti kun ehdin :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)