maanantai 7. marraskuuta 2011

Jospa vaikka nyt ne ostokset

Kuinkahan monta kertaa oon luvannu jo ne Seppästä ostetut lakat esitellä? Ainakin pari. No, tässäpä ne nyt tulee :)

Wild and Grazy: Sagittariue ja Neon Light

Wild and Grazy: Twilight, Lemon ja Bombay

Models Own: Lilac Dream
Paris memories: nro 33? tuollainen kiva oliivin vihreä
Oon huomannu, että mitä enemmän ulkona tulee pimeänpää niin sen enmmän hamuan kaupoista kirkkaamman värisiä lakkoja... Ei sillä onhan mulla "himotuslistalla" paljon noita tummiakin värejä mutta noi kirkkaat on enemmänkin sellaisia heräteostoksia. En kyllä siis kadu niitä koska paljon käytän kirkkaita värejä. Itseasiassa kävin muutama päivä sitten noita mun lakkoja läpi ja katsastelin niiden kuntoa. Yllätyksesksini homasin että tuskin olisin valmis pistämään mitään noista lakoista eteenpäin tai roskiin ellei olisi pakko. Valitettevasti paria lakkaa ei vain enään voi pelastaa, loppu mikä loppu...

Tänään tuli postin mukana pari uutta lakkaa ja se kynsilakan ohennusaine. Niistä taas paremmalla ajalla lisää ja kun saan otettua valokuvat niistä.

Hienosti on tullut palautetta arvonnan yhteydessä ja paranneltavaa löytyy...Nyt varmaan osa lukijoista huomaa pientä muutosta blogissa. Itse teksti on nyt mustaa ja olen vähän muuttanut muitakin värejä (lähinnä noista sivupalkeista), tiedä sitten onnistuinko tekemään niistä entistä sekavammat. Pieni ongelma on että jotku muokkaus puolen jutut ovat samat itse teksipuolella ja sitten sivupalkeissa. Teksi osioon ei voi laittaa tummaa taustaa sen takia kun valkoisesta tekstitä ei pidetä. Mutta sivupalkkien väriä ei voi muuttaa. Tekstin fonttia muutin, toivottavasti se on nyt helppo lukuisempaa. Ariel tai new times romania en laita... eivät miellytä mun taiteellista silmää lainkaan ;D Blogin tausta menee varmaan talven ajaksi vaihtoon... on tää nykyinen melkoisen kesäinen ja sen myötä sitten muuttuu paljon muutakin. Mutta näin ensialkuun nämä pienet muutokset. Hihkaiskaa kommentti puolelle menikö pahasti puskaan vai parempaan päin.

4 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset! Mä jotenkin kans kaipaan nyt kirkkaita värejä =)

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt on paljon parempi :) Helpompi lukee

    VastaaPoista
  3. ^Banneri tulossa kunhan vain ehdin sen tekemään :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)