torstai 3. marraskuuta 2011

Just näin...

Aamu on ollut vähän sekava tänään... Silmät on vielä ns. ristissä. Oon kyllä nukkunut melko myöhään tänään taitaa johtua ihan siitä.

Aamukahvin kera istuskelen taas koneella. Oon käyny tekemässä tilauksia verkkokauppoihin ja samalla katsastamassa niiden valikoimia ajatellen uusia tulevia lakkauksia :D

Ihanat Kynnet kaupasta löysin kynsilakan ohennusainetta jonka tilasinkin heti. Nyt on mun osa lakoista pelastettu hävittämis käskyltä :)

MiMax:illa on monessakin blogissa näkynyt konad tuotteiden ale marraskuun ajan, bongasin lisäksi vielä tarjoustuotteista China Glazen lakkoja :) Ihania värejä ja himotus on melkoinen tilata niitä lisää. Ja sitten vielä huomasin tuolta Uutuuksien puolelta ihan kivan yllärin. Seche Viten (pikakuivattajan siis) minikokoisen pullon 3,6ml. Tätä kannattaa ihan oikeesti kokeilla jos on vielä miettinyt kuivattajan tehoa.

Sanna Taralla on myös valikoima jälleen kasvanut uusimmilla konadin laatoilla, jotka siis ovat m84 ja m85. Ja sitten oli tullut myös näitä näyttäviä isoja strasseja lisää :) Siellähän on paljon muutakin kuten noita jouluisia kynsitarroja. Käykäähän katsastamassa josko löytyisi teillekkin jotain kivaa!

Huuto netin valikoimakin tuli katsastettua ja tehtyä pari huutoakin, mutta niissä aika näyttää natsasiko vai ei, huutokauppaahan se on :) Pitäkäähän peukkuja.

Tulipas tästä postauksesta nyt ns. mainos painotteinen, mutta hei, mikäpä näitä liikkeitä on mainostaessa. Olen todella tyytyväinen näihin liikkeisiin ja siksipä suositten myös niitä teille :)

Palailen tämän päivän aikana vielä postaamaan lakkaukset, mutta nyt taidan mennä haravoimaan pihalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)