keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Lakkoja, lakkoja ja paljon muuta

Tänään oli postin mukana paljon kivaa :) Ensinnäkin mun Villihelmen tilaus (jo toinen ihan vähän ajan sisään... unohtui paljon ensimmäisestä tilauksesta... sama pää kesät talvet ;D ) ja lappu postiin MiMaxin paketille.

Ensin siis pakettia hakemaan... Olin ihan ihmeissäni miksi tää oli pakettina tullut?!? Noo en päässyt sitä heti avaamaan kun jatkettiin siitä sitten suoraan kauppaan matkaa.

Kotona oli kauppakassien purkamista ja muuta häslinkiä ja takaraisvossa poltteli ajatus kahdesta paketista. Kiire, kiire!!!

No niin aloitetaan purkaminen ensin siitä joka on minulle tärkeämpi. Eli MiMax:in tilauksesta. Mielen kiinnolla ensin hienovaraisesti ravistelin pakettia, eipä juuri kolissut tai hirveitä painanut... Ensimmäisenä laatikossa näkyi nämä.


Fimohyrrä oli kaupantekijäinen, kivoja rusetteja eri väreissä. Toisessa hyrrässä on pieniä 1,5mm strasseja eriväreissä.

Seuraavana oli vain pahvia näkyvissä. No jaa-a, ajattelin että se on laitettu vain täytteeksi ja nostin sen enempiä ajattelematta pöydälle. Seuraavana käteen osui toinenkin pahvinen härpäke... tää on jo outoa ajattelin ja katsoin sitä vähän tarkemmin. Pahvissa oli reikiä ja siinä luki China Glaze... Ja sit välähti! Täähän oli standi!!! Ja vielä tähän Eye candy 3-D glitter kokoelmaan. Hieno! En tajunnu siitä pelkästään ottaa kuvaa, mutta tässä on nyt sitten ne kokoelman kaks lakkaa jotka mä tilasin :)

 Lorelei's Tiara ja Marry A Millionaire

Tässä keskellä mukana kolmas lakka TECHNO jonka tilasin myös.

TECHNO, Marry A Millionaire ja LOrelei's Tiara
Aivan ihania lakkoja kaikki ja en malta odottaa mitä näistä saa aikaiseksi. Oli muuten mieheni valinta tuo Lorelei's tiara :)

Lisäksi olin tilannut vielä XL-leimauslaatan johon olen ihan älyttömän tyytyväinen. Kuvioissa on mukana mun kauan havittelemani kiekura kuvio ja vetoketju. Nää näette varmaan jo pian kynsillä :)


Hyvin peilasi tuo laatta, saatte tässä lisänä siis piilokuvan minusta :D Se kiekurra ei näy kunnolla :(  Vas.toinen ja toisiksi alin rivi...

Tota Villihelmen tilausta en ala sen ihmeemmin esittelemään. Tilauksia oli siis kaksi, molemmat omissa kuvissaan. Tavarat ovat korujen tekemiseen :)Niin ja sitten lupasin kertoa kokkemuksia noista lakanpoistolapuista jota ostin Saupartista. Kokeilin niitä siis jo eilen kun poisti tiput ja possut kynsistä (mulla ei muuten oo vieläkään lakkauksia...!) Eli lähtötilanne oli pohjalakka, värillinen lakka x2, akryylivärejä paikoittain jopa 4 kerrosta ja viimeisenä pikakuivattaja. Eli pahimmillaan lakka kerroksia oli siis 7.

Tässä kuvassa etu sormi, poistin peukusta ensin
enenkuin tajusin että ois voinu ottaa kuvan...
Lappu oli ihan hyvän tuoksuinen, melko mieto mansikka ja älyttömän ohut!Lähtihän tällä kyllä loppujen lopuksi melko helposti lakat. Mutta ehkä ihanteellinen poisto kohde olis ihan perus lakkaus ilman mitään x-traa.


Lopputulos, puhdas kynsi ja kamalannäköinen poistolappu jolla sain siis koko kynnen puhtaaksi. Vähän öljymäinen pinta jäi sormeen, eli sisältää varmaan jotain hoitavaa öljyä?!? Mä olen siis aika tyytyvänen ostokseen, hintaansa nähden ok tuote. Ja tuoksu yllätti positiivisesti, ei ollut lainkaan niin paha kun ei nuuhki sitä suoraan purkista. Mitään glitterilakkauksia en kuitenkaan lähdet näillä poistamaan vaikka aseella uhattais, siinä menis ikuisuus ja terveyskin ;D

Ihan asiata muuhun poiketakseni. Olen tänään ottanut mun opiskelu mahdollisuuksistani selvää ja olenkin melkoisen paljon viisaampi taas. Josko sitä sitten ihan oikeesti lähtis opiskelemaan sitä parturi-kampaamo ammattia. Suurin haaveni on saada joskus laitettua ihan oma pulju pystyyn... ehkä tää haaveon taas askeleen lähempänä :)

5 kommenttia:

 1. Kivoja tilauksia, pitäs varmaan itekki tilata tommonen XL-laatta :>

  VastaaPoista
 2. Paljonkos toi XL laatta maksaa? Kuvioita olisi ainakin paljon, 35 jos en ihan väärin laskenut :D
  Laitappa sitten kuvaa, kun noita koruja alat tekemään :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Suvi ja Jane: XL-laatta maksoi 13,95 Ne löytyy siis tuolta MiMaxilta (klik-klik sivupalkista logon kautta) -> Etusivu -> Kynnet (nail art) -> Leimasintarvikkeet :)
  Juu ja toki laitan koruista kuvia kun saan jotain valmiiksi asti.

  VastaaPoista
 4. MOI MIRJA :) !!
  PALJONKOS NOI L.A COLORSIN LAKAN POISTOLAPUT MAKSOI KIPALE??? NOI MITÄ MÄ LÖYSIN TÄNÄÄN KODIN TAVARATALOSTA MAKSOI KAPPALEELTA 1,50€...PETYIN...TOSIN NEKIN SUHT TEHOKKAITA JA NIISSÄKIN JOTAIN HOITOÖLJYN TAPAISTA MUKANA. L.A COLORS VAAN ON AIKA KEHUTTU MERKKI JOISSAKIN YOU TUBE VIDEOISSA HINTA-LAATU SUHTEELTAAN... YLLÄTYIN, ETTÄ NIITÄ ON SAUPARTISSAKIN... EN OO KYLLÄ SINNE IHAN HETI MENOSSA...AHDISTAA SIELLÄ SE TAVARAN PALJOUS JA AHTAAT TILAT :(.

  VastaaPoista
 5. Maarit: tais maksaa 2,90 ellen ihan väärin muista. Taitaa olla aika paljon samoja tavaroita noissa kahdessa liikkeessä. Hinta kyl oli kodin tavaratalos pienempi, mut melein yhtä ahdasta niissä on...

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)