torstai 24. marraskuuta 2011

Meteoriitit

Seuraavat kynnet näyttävät ihan ilmakehään syöksyviltä meteoreilta :D Aika kivat kuitenkin vaikka olivatkin ihan älyttömän helpot tehdä. Pohjalla on Evelinen holo lakkaa joka onkin aikas mielenkiintoisen värinen, jossain valossa näyttää aika punaiselta ja jossain ihan kuparin väriseltä. Ite oon sen näköjään merkinnyt lakkaluettelooni kuparin värisenä... Niin  ja strassit on saatu Sanna Taralta, näitä onkin tullut jo melko paljon käytettyä. Kohta ovat loppu :) No, sitten pitää tilata lisää.
Tässäpä Lakkaus nro.54 Kuvia on taas monta. Ärsyttää kun en osaa valita.Oon ollu muutenkin tänään aika vauhdikkaalla tuulella. Pistin hulinaksi ja vaihdoin verhot olohuoneeseen ja keittiöön. Keittöön vaihtuu sitten jouluksi punaiset jouluverhot, nää on tämmöiset talviverhot jotka tulee taas loppiaisen jälkeen takas ikkunaan.


keittiö
olohuone

Niin ja sitten Väinö pääsi pesulle. Jos vaikka hillitsis sen kamalan kovaa karvan lähtöä. Reppanalla taitaa olla karvanlähtö aika tai sitten kyse on jostain muusta :( No seurataan tilannetta, c-vitamiinit tupla annostukselle ja  öljykuuri päälle. Toisaalta jos ois kyse jostain muusta niin luulis että Maurikin oireilis. Ääh... tämmöistä ei nyt tähän hässäkkään tarttis, mutta pallero täytyy saaha kuntoon. Muru oli ihan höppänä kun kuivailin sitä <3 outoo että se tykkää siitä, siis pesemisestä ja kuivaamisesta. Kattokaa ny kuin söde toinen on <3

Märkä pörröinen pallero pyyhkein välissä.


2 kommenttia:

  1. Näyttävät tosiaan ihan meteoriiteilta! :) Meillä vaihdetaan perinteisesti jouluverhot vasta ensimmäinen päivä joulukuuta, sitä odotellessa :)
    Väinö on kyllä niin suloinen <3 oi että :)

    VastaaPoista
  2. Joo niin mäkin normaalisti vaihdan ne tossa kuunvaihteessa, mut nyt tuntuu olevan tekemistä niin hirveesti että otin tässä asiassa vähän niin kuin varaslähdön ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)