maanantai 28. marraskuuta 2011

Punosta kullalla

Lallaa-laa... meinas iskee kirjoitus/lukihäiriö tossa otsikkoa kirjoittaessa. Ei sillä, eipä tuo äikkä oo niin hirveesti hallussa muutenkaan, mutta jos nyt edes yrittäis oikein kirjoittaa. Niin tämmöiset viritykset sain tehtyä kynsille ja en oikeen osaa päättää inhoonko näitä vai en. Ajatus taisi olla jälleen parempi kuin toteutus. Ovat kyllä ainakin omintakeiset jos ei muuta... eli Lakkaus nro.58 on tämmöinen

Äääh... kyl mää taidan tehä tänään viel uudet lakkaukset... ei nää näytä edes tästä koneelta katsottuna oikeen hyviltä... Jos vaikka repäsis ja tekis jotain ihan erilaista!

9 kommenttia:

 1. vau näähän on ihanat! Tosi kaunis toi musta kiekuraviiva. :)

  VastaaPoista
 2. Musta noin on taas tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nämä musta on kivan näköiset! Katselin just tänään kaupassa tota H&M:n kaksipäistä lakkaa...

  VastaaPoista
 4. No kiitoksia kovasti, muhun ei vaan iskeny lainkaan ja kynnet havisuttaakin postauksen muodossa enään historian lehviä :D Kohta näätte mitä taiteilin tilalle :)

  Niniane: Toi kulta lakalla varustettu duo on huomattavasti parempi kuin se pinkki/harmaa. Ja kulta lakka ehdottomasti noista kaikista paras, mulla on se kohta jo loppu :)

  VastaaPoista
 5. Nää on tosi kivat :) tosin ymmärrän kyllä js et itte tykkää, mullakin on ollut monet semmoset kynnet mitä oon inhonnu ja muiden mielestä ne oli hienot :D

  VastaaPoista
 6. No ehkä mä oisin noihinkin tottunut jos olisin vaan pitäny kynsillä, mut näinhän se on, ei kaikesta vaan voi tykätä ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)