maanantai 14. marraskuuta 2011

Taas kotona

Jees poks! Tuli sitten kuutisen tuntia suuntiinsa istuttua autossa, ihan kiitettävästi siis ja kuinkas ollakkaan kun olin saanut reissuvaatteet pesukoneeseen pyörimään ja purettua tavarat niin enköhän mä tällää pehvani penkiin ja ala heti päivittämään blogia :D
Omia kynsiä en ole siis reissussa laittanut ollenkaan ja kynnet onkin melkoisesti kärsinyt kärjistä, eli jos vain suikin ehdin tänään laittamaan uudet lakat niin huomenna näätte ne. Tänään kuvia reissusta ja muutama matkan varrelta. Kyllä siellä "keskellä ei mitään" siis maalla saa levätä ja nauttia maisemista. Toki me käytiin mun äidin kanssa vähän shoppailemassa perjantaina ja mun piti ehdottomasti päästä Tokmannilla käymään... Sieltä ostin muutaman Flormarin Graffiti lakan jota täällä Lohjalla ei ole missään niiden ketjuissa jostain syystä myynnissä. Niin ja sitten bongasin kynsilakan poistoaineen halvalla... haisee ihan kamalalle!!!! Mutta jos vaikka sitten laatat sillä sais putsattua.
Mutta jos nyt ensin laittaisin mun äidin kynsistä teille kuvat. Valkoiset tipit, geelin sekaan kolmea eri sorttia koristeita... kultaista tikkuhilettä, punaista hilettä ja oranssin/punaista pientä heksagonhilettä. Nää tehtiin pikkujouluihin ja niiden jälkeen lyhennettiin vähän vielä pituutta, mutta lyhennetyistä en ottanut kuvia kun en ehtinyt...Sitte ne mun ostot...

G10, G03 ja G07


Ja sitten niitä kuvia maisemista... elkää kyllästykö!!!! Musta siellä on vaan yksin kertaisesti kaunista!
Kaks viimeistä on napattu liikkuvasta autosta kotia päin tullessa :)

Oli kyllä kieltämättä kiva nähdä omia vanhempiani, edellisestä kerrasta kun tais olla ihan reilusti yli puol vuotta. Toivottavasti seuraavaan kertaan ei mene niin pitkään.

2 kommenttia:

  1. Ihanan glitteriset kynnet <3 jotenkin tuli mieleen auringonlasku, johtuu ehkä noista väreistä :D
    kieltämättä on kauniita maisemia :)

    VastaaPoista
  2. Vähän yritin tehä semmoista melkein jouluista, mutten ihan ku ei oo viel kuiteskaan joulu... Mut joo nyt ku aattelee tolta kantilta niin voishan niistä saadakkin mieleen auringonlaskun :) Kiitos :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)