tiistai 8. marraskuuta 2011

Talven värejä myös kynsille

Niin mitenhän tässä nyt näin kävi??? Nyt on sitten kynnetkin talviset vaikka lunta ei oo mailla eikä halmeilla :) Mielenkiintoinen lakka tuo mun vaaleensininen nimetön lakkani. Pullossa on siis ihan vaaleensinistä tavaraa hieman pinkkiin vivahtavalla shimmerillä (vei mitenhän se oikeesti on?) Ensimmäinen kerros kynnellä lähes väritön hyvin helmiäinen, toinen kerros ja sillä tuli aavistus sinistäkin jo mukaan mutta ei juurikaan peitä vielä. Kolmas kerros jäi mulla viimeiseksi ja vielä kuultaa läpi, mutta on enemmän jo sininen. Ihon väriin mulla tää lakka ei sovi ollenkaa, näyttää näpit suorastaan paleltuneilta, mutta siedettäväksi kynnet teki kun lisäsin kärkiin China Glazen Snow Globea.


Eilen siinä kaiken blogin ulkoasun muokkaamisen ja päivän normi hössötysten lisäksi tekaisin vielä "litran" pullataikinan. Lainaus merkeissä siksi että taikinaan on siis laitettu litra maitoa taikinahan on melkoisen paljon suurempi valmiina :) Poikien piti mua auttaa leipomisessa mutta nuorempi väsähti sohvalle nukkumaan ja vanhempi totes että Maija mehiläinen on sillä hetkellä kivempi. Nooh ei se mitään sain leipoa kerrankin ihan rauhassa ja oikeestaan paisto vaiheessa oli pojat vasta hääräämässä mun kanssa ja maistiasia kärkkymässä. Mikäs sen ihanempaa kuin lämmin pulla ja lasillinen kylmää maitoa :)Kuvista puuttuvat vielä kaksi pullapitkoa... olivat kuvaus hetkellä vielä uunissa.

Niin ja nyt on bannerikin vaihtunut. Saimpa tehtyä lähes oikeen kokoisen. Ei ehkä talvinen mutta sopii väriensä puolesta tämän hetkiseen ulkoasuun ja ehkä jopa pidempäänkin :) Onko nyt parempi?

7 kommenttia:

 1. MOI:)!
  mullakin on toi samainen lakka, enkä tykkää ollenkaan siitä :(. NJAM..tuoretta pullaa, mähän en siis ollenkaan kuolaa täällä ruudun takana, ehei, pois se minusta ;))!!! Kiva ulkoasu tässä sun blogissa, munkin pitäis uusia, mutta kun en osaa!!!!

  VastaaPoista
 2. Eiks sulla ollu vapaa tänään? tuu käymään niin saat sitä tuoretta pullaa ja jelpin suo tossa taustan vaihdossa. Isäntäki on iltavuorossa...

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet ! Ihan alko katsellessa kaipailemaan jo lunta maahan (:
  Oi voi nuo pullat ! Rupes tekee kovasti mieli uunituoretta pullaa :3
  Uusi banneri on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet ja herkullisen näköisiä pullia c(: Tuo bannerikin on hieno.

  VastaaPoista
 5. Kiva toi banneri, sopii hyvin uudistuneeseen ulkoasuun :) Itselläkin jo kauhea into tehdä talvikynsiä, itseasiassa jo yhdet lumihiutalekynnet tein.. :D
  Nam, kuinka herkullisen näköisiä pullia :)

  VastaaPoista
 6. Nami nami mitä pullia =) Tosi hieno banneri nyt, näyttää oikein hienolta tää kokonaisuus!
  Oi, tuo China glaze on ihana!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, pullat on muuten oikeesti hyviä, tosin ei ollu laittaa kaardemummaa joukkoon jonka myötä ois tullu vielä parempia. Suurin osa meni pakkaseen, mutta sieltäpä niitä sitten tulee napsittua :)
  Kiitos myös blogiin liittyvistä kommenteista. Kaikkia ei tunnu blogin ulkoasun muutos miellyttävän (mutta itseppähän tietenkin pyysin mielipiteitä ;D ), mutta toisaalta oon kyllä itse melko tyytyväinen ja on kai se niin ettei kaikkia voi miellyttää mutta jos edes onnistuis suurinta osaa miellyttämään :) Katsotaan jos vielä jossain vaiheessa muokkaisin hieman blogia... mutta tälle viikolle taitaa riittää tältä erää, on kuitenkin nuo lapsukaiset mulle tärkeämmät (vaikka on tää blogikin tosi tärkeä...) ja aikaa rajallisesti.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)