lauantai 10. joulukuuta 2011

Eiliset kynnet ja koruja

Oikeen ultra pinkkiä monessa sävyssä... Liukuvärjätty, pohjalla mehevän kirsikkaisen punainen lakka (mähän en ite niin tykkää kirkkaan punaisesta tai saati punaisesta pelkästään kynnellä), mutta tässä lakkauksessa sitä pilkistää vähän kynsinauhan vieressä ja antaa pinkeille tummemman sävyn. Vähän hauskaa kyllä että mulla on melko monta punaista lakkaa... joo ja takuu varmasti keksin jonkun vastaavan tavan käyttää niitä :)
Mutta punaisen lakan mukaan tämä on Lakkaus nro.61.

Enään ei ole mitenkään ihan "mahdotonta" määrää noita numeroituja lakkauksia jäljellä... Oiskohan vain noin puolet käyty nyt!!! Ihan oikeesti, no saampahan käytyä läpi niitä semmoisia lakkoja joita en edes muista olevan :D

Juu siis eilen ehdin kuin ehdinkin fimo massasta tekemään lisää pienen lakkapulloja, suurin osa korvakoruiksi ja pari kaulakoruiksi. Itselleni tein vielä lumiukon kaulakoruksi. Tarkoitus on lahjoittaa tai myydä suurin osa näistä... Eli jos kiinnostaa ostaa, niin hihkaise kommetti puolelle...

Oikeella olevat 2 paria korviksia jää omaan käyttöön...

Jokainen koru pari on erilainen jo lakkauksensa puolesta....

Kaulakorut
Niin siis pullot on lakattu (ihan ehdalla kynsilakalla :D) ja maalauskin on tehty kylkeen kynsilakalla. Kuviohan on hyvin samantapainen kuin China Glazella... ei siis samanlainen... en edes ihan samanlaista yrittänyt tehdä ja miksipä olisinkaan? Ja valkopäisissä lakka pulloissa on -LK- kirjoitus (Lepikossa kuhisee...).
Nooh, mitä ootte mieltä näistä väkerryksistä?

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja koruja taas kerran :) Kivat kynnet!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja nuo korut, erityisesti korvikset! :)

  VastaaPoista
 3. :) Kiitos, onhan noi korut jo periaatteessa nähty siinä mun yhdessä postauksessa ja varmaan keksinkin jotain muuta seuraavaksi. Ite tykkäsin lumiukkelista eniten, mut sehän jääkin mulle itelleni :)

  VastaaPoista
 4. Tommoset kynsilakkapullot ois aivan ihanat korvikset! Voisin olla kiinnostunut ostamaan sulta yhden parin. Jotain violetteja tai pinkkejä pulloja. :)

  VastaaPoista
 5. Niniane: mää laitan sulle sähköpostii :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)