perjantai 30. joulukuuta 2011

itsensä hemmottelua ja tilauksien purkua

Tänään on ollut harvinaisen ihana aamu minulla. Isäntä oli laittanut aamulla saunan lämpeämään ja sain käydä ihan yksin saunassa ilman minkään sortin sähläystä ja kiirettä. Saunoin ja luin lehteä siellä ihan kaikessa rauhassa (juu luit ihan oikein luin lehteä... :D) mikäpä sen ihanemmin rentouttaa ja pyyhkii pois stressiä kuin kunnon juorulehti. Sen jälkeen punainen pigmentti shampoo muhimaan päähän kerrankin ihan koko 10 minuutiksi. Kasvonaamio/kuorinta ja koko vartalo kuorinta... Aaah, ihanaa kun on hyvä olla ja ihokin on ihan "uuden" tuntuinen. Sitten kun hilputtelin yläkertaan takaisin niin kahvikin oli valmiiksi jo keitetty :) Näitä aamuja saisi olla enemmän.

Mulle tulee vähän vanha työpaikkani mieleen aina silloin kun saan postia jossa olin lähetyslista mukana. Olen siis ollut mm. varastossa vastaanotossa töissä ja lähetyslista kuuluivat silloin jokapäiväiseen elämään. Josta johtuen tuleekin ne myös nykyään tarkkaan luettua.
Niin eilen oli postissa käyntiä. Oli mun äidin lähettämä paketti ja Sokoksesta paketti. Tänään sitten tuli MiMax:in tilaus kanssa jo kotio. Meillä oli muuten tänään tosi ajoissa posti! Kävin ennen kymmentä hakemassa sanomalehden niin posti oli jo tullut. No kivempi näin päin ku odotella sitä :)

Jaahas, jos vaikka aloitettaisiin mun äidin lähettämästä paketista. Silloin kun hää nyt viimeksi tuossa kävi meillä niin oli juttua hänen käyttämästään ravinnelisästä. Auttaa mm.nivel-ja lihaskipuihin, väsymykseen, verenpaineeseen  ja moneen muuhunkin joita en nyt tässä ala kirjoittamaan. Äiti sitten lupasi mulle laittaa kokeeksi kuukaudeksi riittävän purkin :) No nyt se sitten tuli ja aionkin aloittaa sen käytön heti ens vuoden ensimmäisestä päivästä, sikäli mikäli mä en oo kipeä silloin. Meillä on perheessä mahatautia just, ite en oo vielä onneks tullu kipeeksi ja toivottavasti en tulekkaan.
Maistuu kuulemma mustikalta ja sekoitetaan esim.veteen, otetaan kerran päivässä :) No pitäähän tätä kokeilla kun kerran sain :D


Sittenpä siirrymme Sokoksen tilaukseen. Lakkoja ei yhtään, mutta muuta kosmetiikkaa kyllä. Nämä lähinnä siksi että pääsen kokeilemaan uusia oppeja "raamatusta", luomiväri siksi että multa alkaa olemaan loppu tuo murrettu ruskea väri.

Koko tilaus, näistä muuten sain -20% kun kuulun tuohon s-paneeliin :)
Tässä on nuo mun tilaamat siveltimet, molemmat Cailapin eli ei sieltä kalleimmasta päästä,
no ei kyllä halvimmastakaan. Mutta siis turkoosi on luomivärisivellin, sopii myös
häivytykseen ja iso musta on puuterisivellin. Molemmat vaikuttavat hyviltä.

Maybelline Gel Liner silmienrajausgeeli ja mukana tullit sivellin. Kiva, napakka
lasinen purkki geelillä, sivellin vähän arveluttaa, on mielestäni aika paksu...

GOSH Matt Duo Eye Shadow-luomiväri, tykkää molemmista väreistä paljon :)

No niin ja sitten kynsiil liittyvä tilaus MiMax:ilta, johon myös käytin saamani bonukset :)

Koko tilaus :) IIIIH!!!

XL-laatta D koko kynnen kuvioita :) Kunnon kokoisia,
riittää kunnolla peukkuunkin!

Toinen XL-laatta E, mitä ihanempia kuvioita ja
mikä parasta niin tästä voi käyttää peilikuva leimoja!!!
Näitä oon kaivannut ja paljon :D

Hopea ja kulta akryylimaali :)

Water Decalseja pari arkkia, söpöjä sulkia ja tuollaisia kiekuroita koko kynnelle.

Sitten tilasin toisen osan tuosta kirjasesta, yllättävän
samankaltaisia kuvia kuin ekassa osassa...

Tälläisiä höyheniä sain kaupanpäälle, en
olekkaan aikaisemmin kokeillut, mahtavat olla
mielenkiintosia laittaa :)
Katotaan jos vaikka innostun tänään tekemään uudet kynnetkin, on kyllä aika epätodennäköistä kun on noi edelliset vielä tosi hyvässä kunnossa. Mutta hirvee hinku ois päästä laatoja jo kokeilemaan :D

5 kommenttia:

 1. Ihana hemmotteluhetki <3
  Kivan näköisiä noi XL-laatat, en itse ole vielä tilannut koska pelkäsin kuvioiden olevan liian pieniä. No nyt voin pistää seuraavaan tilaukseen mukaan yhden tämmöisen :D

  VastaaPoista
 2. Joo näissä on isompia kuvioita mitä siinä mun ensimmäisessä. koko laattakin on aika paljon isompi.

  VastaaPoista
 3. Oi oi oi, mikä hemmotteluhetki. =)
  Säikähdin tuota XL-laatan kokoa, muttta onhan se kuitenkin XL. Kivan näköisiä kuitenkin, voisi itsekin harkita Mimaxin tilaukseeni mukaan.

  VastaaPoista
 4. Minkä kokoisia nuo höyhenet ovat?

  VastaaPoista
 5. Birta: uudemmassa postauksessa on sulle kuva josta näkee noiden sulkien koon.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)