sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Koppareilla jatketaan

No niin Jouluaatto tuli ja meni, huh! Nyt sitten alan kynsirintamalla suuntaamaan jo uuttavuotta kohti. Luvassa onkin välkettä ja kimallusta ihan takuulla useampaan kertaan ennen kuin oikeesti räiskyy ulkona.
Joulu meni kohtalaisen rauhallisissa tunnelmissa (tai siis niin rauhallisissa kuin kahden pienen pojan kanssa voi mennä.) Valkeaa joulua ei sitten tänä vuonna saatu :( , niin aina ei voi voittaa. Olin ollut kiltti, sain lahjaksi vessaharjan, kahvikupin ja paljon liköörikonvehteja (joita en oikeesti voi sietää!!!) Naurattaa nää lahjat... Noh, lasten juhla meillä tää joulu oikeesti on ja lapsilla olikin sitten oikeen paljon lahjoja (meinasivat saada hepulin kun tultiin saunasta ja tontut olivat käyneet kuusen alle lahjat tuomassa :D). Isännän lahjaa en oo vielä saanu, se on shoppilu rahaa ebayn ihmeelliseen ostosmaailmaan (tää on juts niin ihana lahja kuin olla ja voi!!! Saan valita mistä tykkään ja mitä tahdon... taidan olla ihan hieman hankala, vai???)

meidän joulukuusi :)

Niin kynnet ovat taas Beetle Juice sarjaa, tällä kertaa kynsillä on Emerald Black. Taas aivan ihana väri, tosin nopsaan kun katsoo niin se näyttää mustalta, mutta kun tulee hyvään valoon niin jopas vain onkin mahtava tumman vihreä väri. Kärkiin lykkäsin China Glazen Fairy Dust:ia ja Snow Globe:a. Kynsistä tuli mielestäni ihan mielettömän kauniit :)

Mä niin suunnattomasti ihmettelen kuinka ihmistä voi väsyttää näin suunnattomasti vaikka on ollut tekemättä oikeestaan mitään? Taidan hetkeksi vielä paneutua tuohon paypal tilin rekisteröintiin ja painun aikaisten tänään nukkumaan, jos vaikka huomenna olis sitten pirteempi :)

4 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet, tykkään hulluna :)

  VastaaPoista
 2. Kovasti väsyttää täälläkin :) Ja yhden innokkaan 5-vuotiaan tyttösen kanssa pitäisi jokaista uutta lelua ja peliä jaksaa testata :D Kateellisenä ihailen MO:n lakkaa, tänne päin kun eivät vieläkään ole tulleet!

  VastaaPoista
 3. Minäkin sain valita omat joululahjani ja poikaystäväni maksoi ne.. :D Mutta se on aika ihanaa, tuli kyl pieni paniikki siin kosmetiikkahyllyn eessä että APUA MITÄ VALITSEN kun sai IHAN vapaat kädet... :D selviydyin tehtävästä kunnialla sanotaanko näin (ei mennyt överiksi!)

  VastaaPoista
 4. marru: kiitos, en millään raaskis poistaa näitä vielä tänään :)

  Birta: mulla muksut kohta neljä ja nuorempi 2 ja puol. Virtaa riittää vaikka koko kylälle, eikä millään malttisi päikkäreitä edes ottaa että määki saisin vähän levätä. Nooh, nukun sit ku pojat on isoja ;)

  Nails1820: mä saan tosiaan ostos rahaa, mut ihan en oo vielä päättäny mitä tahdon... ja osan investoin omilla rahoillani. Jee, sain eilen luotua paypal tilinkin :) Täytyy varmaan piirtää iso rasti seinään ku onnistuin ihan omin neuvoin! Mutta sieltä ebaysta olin ajatellut ostaa muutamia lakkoja, akryylikynsien aloituspaketin, värillisä geelejä, Oumaxin akryylivärit... juu ja varmaan paljon muutakin... täytyy nyt kuitenkin odottaa että saan ensin verkkopankiin varmistuskoodin ja sit vielä rekisteröityä ebayn puolelle. Ja sitten törsääminen alkakoon!! :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)