torstai 15. joulukuuta 2011

Lumisadekynnet ja itse tehtyjä 3D kynsikoristeita

Seuraavat kynnet kuvaavat hiljalleen satelevaa lunta. Oikeesti kai noi hiutaleet ovat kukkia, mutta nyt tässä tapauksessa hiutaleita :D Kyseessä on tekstiilileikekuviot jotka olen hommannu Villihelmestä joskus vuonna nakki ;) Eli Lakkaus nro.64 on tälläinen herkkis... (tää muuten vois sopia esim. talvi morsiammelle kynsiin).


Eilisessa postauksessa esittelin nuo mun uudet 3d silikoni muotit. Kuulin vasta äsken että niitä voi käyttää geelienkin kanssa. Eli pitihän sitä päästä kokeilemaan. Harmi kun mulla ei oo vielä noita värillisiä geelejä, muita kuin valkoinen ja sitä en sitten viittinyt käyttää. No päätin sitten vähän soveltaa (ja sotkea kämppää) hileillä. Niillähän saa kaikkea kivaa aikaiseksi (myös sen sotkun ;D). Ensin kokeilin pelkällä kirkkaalla geelillä, tää käyttämäni geeli on huonoa ja en sitä siis enään kynsiin käytä, mutta tähän se käy oikein hyvin :D Kirkkaat onnistuivat ihan kohtalaisesti, muutamia ilmakuplia jäi, mutta muuten siis ihan ok. Sitten rohkaistuin kokeilemaan hileiden kanssa. Eri tapoja: Vähän geeliä ensin, sitten ripaus hilettä ja geeliä taas (työläs!), geeliä muotti täyteen ja hile pintaan (ihan ok, jos haluaa vaaleemman) ja sitten tää mun mielestä paras: eli hilettä pohjalle ja geeliä muuten (ehdottomasti helpoin ja kirkkain väri). Geelejä kovetin 2x120sek. ois varmaan vähempikin riittänyt, mut mulla ei ollu mihinkään kiire. Pinnat jäivät tahmeiksi ja nää pitää siis putsata, ja vielä muutenkin siistiä sillä geelistä jää näköjään melko paljon roiskeita reinoille. Tähän käytin pieniä sivuleikkureita... Mutta kaiken kaikkiaan on aika helppoa jokin aikaa vievää touhua ja saapahan persoonallisia koristeita aikaiseksi. Ja nyt sitten kuvis. Lapun päällä ovat toivottamiasti pieneen menneitä, eikä niitäkään onneksi tullut kovin paljoa. Parissa on ilmakuplia mutta kelpuutan ne omille kynsilleni kyllä :)

Kaikki

5 sakaraiset kukat

Mansikoita, noissa pinkeissä huomaa noi mun kokeilun erot :)

neliöitä

ympyröitä, ruskeet näyttää ihan kekseiltä ;D

Päivänkakkarat

Tähän säilöin ne nyt väliaikaisesti
Onkos kukaan muu kokeillu geelien kanssa tehdä näitä 3D koristeita? Millaiset mielipiteitä on? Hommaan varmaan myös jossain vaiheessa nuo akryylijauheet ym, muut tarvikkeet kun tarkoitus olisi niidenkin teko opetella niin silloin varmaan kokeilen nilläkin tehdä näitä koristeita. Silloin vois tehdä jonkin sortin vertailun... mut se on sitten joskus se.

7 kommenttia:

 1. Ihania noi 3d koristeet! Oikeesti arvostan niin paljon ihmisiä, jotka noilla jaksaa alkaa leikkimään, mulla ei kyllä riittäisi hermot :D
  Sinisistä kukista tuli mieleen lumihiutaleet :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Noi kukkaset/lumihiutaleet on ihan supersöpöjä! :)

  VastaaPoista
 3. Suvi: kiitos :)

  Jane: mulle toi näpertäminen on ns. stressin poistoa :D Joo nyt kun mainitsit niin nehän tosissaan lumihiutaleiden näköisiä :D

  3nn: Kiitos oikkeen palajon :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit ja ihanan talviset kynnet =)

  VastaaPoista
 5. Tosi herkät ja kauniit koristelut. :)

  Kivoja koristeita oot saanut aikaiseksi.. :) Mulla on muotti LV-monogrammeilla, oi että... Pitänyt tilata Ebaysta noita lisää, mutta jäänyt... Pitäisi väkästellä, mutta parhaat tietysti olisi juuri sellaiset oikein värikylläiset geelit tai akryylit (niitä muuten saa ebaysta edullisia settejä, kurki ihmeessä).

  VastaaPoista
 6. Mia: Kiitos :)

  Maryah: Kiitos. Joo on tarkoitus tuolta ebaysta tilailla molempia, mietin vaan että mimmoisii noi akryylisetit on laadultaan siellä?

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)