maanantai 19. joulukuuta 2011

Meren päällä lumihiutaleita

Nyt sitten saatte sietää vähän huonompia kuvia... Salamalla otetut kuvat epäonnistui täysin, ellei siis tykkää katsella vain glitterin kimallusta. Joten kuvat on ilman salamaa ja silloinkin osassa kuvissa kimalteli liikaa... Kauheeta, mä sanoin että kimalteli liikaa!!! No kynnet ovat luonnossa aivan älyttömän ihanat, ovat vain huonot kuvattavat ;D Mikäänhän ei voi kimaltaa liikaa mun mielestä, varsinkaan jos on kysymys kynsistä.
Elikkä siis kävin eilen ostoksilla ja annoin luvan itselleni hemmotella itseäni ja ostaa uuden lakan. Kyseessä on Gosh:in Ocean, aivan mahtava sinisen ja turkoosin sekoitus! Tän oli tarkoitus helpottaa mun oloa kun luulin ettei Models Own koppis kokoelma tuu suomeen lainkaan, mutta nyt siis olen kuullut päinvastaisia huhuja ja odotankin aivan innolla että kokoelma saapuisi lähi Seppäläänkin :) Eihän tää lakka oo lähelläkään sitä mitä noi kopparit, mutta silti.
Nyt ensin saatte kuvat tosta Gosh:ista ja mun uudesta viilasta ja sitten tulee kynsikuvia ja paljon.

Ocean 540

kiekolla on kaks kerrosta lakkaa


Ja nyt niitä kynsiä sitten, koettakaa kestää kuvan laatu...Tästä näätte kuin salamavalon kanssa otettujen kävi...
Tässä kun kaikilta jouluisilta kiireiltäni vaan ehdin niin teen taas uuden välilehden tuonne ylös. Sinne tulee sitten myytävää tavaraa, alkuun nyt lähinnä nuita mun tekemiä korviksia, mutta ajan kanssa jotain kynsien koristelu tuotteita ynnä muuta.
Voipi olla että lähden mukaan kauppaan sellaisia todella hienoja hopea korujakin tuossa vuoden vaihteen jälkeen (eli niitäkin sitten tulee tuonne sivulle), mutta sen näyttää aika... Ihanaa kun sais jotain muutakin tekemistä kuin tän perheen arjen pyörittämisen, sais pitää "näyttö iltoja", vähän niin kuin tupperi kutsuja :D

Päivätkin on taas pelastettuja noin niin kuin lakkausten puolesta. Huutamani Seche Vite kotiutui tänään :) Aiempi pullo veteleekin jo viimeisiä. Näillekkin kynsille sain lähes onkin kuivattajan pullosta, mutta kyllä taas passaa lakkailla :)

Niin ja sitten muistin aikaapiti myös kertoa teille, että Sanna Taralla on kaikki Joulutuotteet alennuksessa ja TÄSTÄ klikkaamalla pääsee suoraan sinne :)

8 kommenttia:

 1. Hauska yhteensattuma kyllä tuo lakan osto! :) Mutta tosi kivan näkönen on kyllä, mua ei ainakaan kaduttaisi ;)
  Ihanan talviset kynnet! vaikka ainakaan täällä ei sitä talvea oikein tunnu olevan...

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet :) Aivan ihanan värinen tuo Ocean !

  VastaaPoista
 3. wau, miten kivat kynnet!! Tosihienon värinen tuo Ocean :)

  VastaaPoista
 4. Oon kyllä tosi tyytyväinen tohon lakkaan. Puntaroin melko pitkään kahden lakan välillä ja tää voitti kynnen mitalla ;D
  Kiitos kaikille ja tätä lakkaa nähdään varmaan usein kynsilläni :)

  VastaaPoista
 5. Itsepä äsken juuri kannoin kotiin seppälästä kaks koppislakkaa!!! :D :) olin aika yllättyny, kun ihan muut mielessä menin sinne ja vaan vahingossa satuin ne siellä huomaamaan.

  VastaaPoista
 6. emilia: täytyypä käyä huomenna munkin kahtomassa joko ois tulleet tänne Lohjallekki :) Kiitos ku kerroit :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)