keskiviikko 21. joulukuuta 2011

MO Purple Blue

Ja nyt ensimmäinen koppakuoriainen on kynsillä... tai on ollu kyllä eilisestä illasta saakka ja on huomiseen ainakin. Oon oikeestaan yllättynyt eniten siitä kuinka moni ulotteinen tää lakka voi olla. Löytyy täysin uusi maailma kun kattelee lakkaa eri valoissa. Keksisin muuten uuden kuvauspaikan... meidän pesuhuone! Meillä on halogeeniamput siellä sellaisissa spoteissa ja valo tulee kynsille just oikein. Joten nyt osa kuvista on otettu siellä... voitteko arvata mitkä? Hirveesti en panostanut koristeluun, kun lakka on itsessään aivan älyttömän ihQ. Käytin nyt noita Sanna Taralta saatuja pronssin värisiä neliöhileitä. Kivaa vaihtelua noihin "normaali" hileisiin. Vaatiiko lakka sun mielestä enemmän jotain kuorrutetta vai oisiko paras ihan ilman mitään?Kuvissa jostain syystä kynnet näyttävät enemmän ruskeilta kuin purppuran värisiltä, luonnossa niiden violetti väri näkyy huomattavasti paremmin. Oikeestaan melkoisen ärsyttävää tää että kamera muuttaa väriä näin paljon!!! No mutta kuvia on taas siksi paljon että ne on kuvattu mahdollisimman monessa eri valaistuksessa (tietenkin täällä on pieniä rajoituksia miten monessa ;D)

Tänään olis tiedossa sukulaisilla kyläilyä ja lahjojen paketointia. Jos vain aikaa jää niin pitäis vissiin väsätä kauppalistaakin huomiselle. Juu ja taas pitäsi siivota (tää on niin ikuisuus projekti ettei voi olla tosi!) mun pikku pyöremyrskyt on ollu taas vauhdissa ;D
Pitäsi myös ehtiä perehtymään tuohon paypal tilin luomiseen ja ebayn rekisteröintiin, pääsis sitten ehkä vähän ostoksiakin tekemään... Kortin hain eilen, on muuten kiva kun nykyään saa valita melkoisesta valikoimasta kortin kuvan. Itselle otin sellaisen jossa on vaaleenpunaista ja lilaa palloina ja jotain numeroita, eipähän ainakaan käyttökorttien kans mee sekaisin ja saahan se olla tyttömäinen, eikö?

Sain muuten vinkkiä tuolta MiMax:ilta että joulun jälkeen on tulossa taas uutuuksia :D, mä jään odottelemaan mielenkiinnolla mitä kivaa on tulossa :)

Ai niin vielä se piti sanomani, että tuolta ylhäältä löytyy nyt sitten se Myytävänä sivukin :)

3 kommenttia:

  1. Voihan, toi lakka on ihan superkaunis <3

    VastaaPoista
  2. Mä oon kyllä ihan tosi-tosi tyytyväinen että hommasin nää lakat, vaikee sanoo mikä näistä on mun lemppari...

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)