tiistai 27. joulukuuta 2011

Nainko miljonäärin?

En, mutta joo sitäkin ihanemman miehen kyllä :) Kynsille sitä miljonäärin tynkää lykkäsin China Glazen lakan muodossa. Elikkäs Lakkaus nro.67 sisältää vain kolmia lakkaa joista valkoinen on koristelulakka, ja hopean harmaa aivan älyttömän mahtava lakka on Yves Rocherin, jota ei enään kyllä käsiittääkseni saa. Lakalla on ikää varmasti jo 5-10 vuotta! Ja vieläkin pelittää ihan täysin. Peittää yhdellä kerroksella todella hienosti.  Jooh, oiskohan lakkaa nyt suitsutettu tarpeeksi ;D? Tää on vaan oikeesti hyvä lakka, mulla on tätä samaa sarjaa myös toinenkin lakka joka on semmoinen vanha rosen värinen, aivan yhtä hyvää sekin.
Mutta jos nyt niitä kynsiä sitten. Lupasin kimallusta ja sitä on siis tulossa näissäkin kynsissä :)


Niin sitten mun piti muistaa vielä pari juttua kertoa. Vielä on tämä päivä ja kolme muuta aikaa osallistua arvontaan!!! Hei ihan oikeesti kohta on uusi vuosi!!! Kauheen nopiaan aika menee. Mutta siis muistakaa käydä osallistumassa, tuolta sivupalkistahan se linkki löytyy, elikkäs käykää klikkaamassa sitä Talviarvonta kuvaa :) Ohjeita noudattamalla pääsee arvontaan mukaan ja muistakaa se toimiva sähköpostiosoite... sitä kauttahan mä ilmoittelen onnellisille voittajille voitoista.

Sitten toinen juttu mistä halusin vielä kertoa. Sain ystävältäni Maaritilta, siis tuon Kynsilakkahamsteri-blogin pitäjältä eilen viestin että blogi on siirtynyt toiseen osoitteeseen ja on vaihtanut myös nimeään. lakkahamsteri:n löydät klikkaamalla siis nimeä.

Niin joo ja oon lisännyt tuonne myytävänä sivulle sekalaisia fimosiivu pusseja...

Nyt seuraavaksi meen ihastelemaan mitä kaikkea uutuus ihanuuksia on tullut MiMax:ille ja pistän mun bonukset haisemaan :) Varmaan ainakin uuden XL-laatan ostan.

Jospa mää pääsisin sitten vuoden vaihteen jälkeen ostelemaan sieltä ebaystakin. Tuskastuttavaa odotella jotain koodia nyt useamman päivän kun on näitä ylimääräisiä pyhäpäiviä. Murrrrr! Lista vaan pitenee päivä päivältä mitä sieltä haluan ostaa, kohta oon vararikossa ;D

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)