sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Oranssia kiekuraa

Pirteellä värillä jatketaan. Oranssia, keltaista ja poltettua oranssia. Lakkaus nro.66 on helmiäinen oranssi, joka olisi kyllä itsessäänkin kaunis kynsillä, mut hei te tunnette mut! Jotain x-traa pitää saaha. Tällä kertaa maalailin kiekuroita ilman määränpäätä ;D Ajattelin alkuun ettei näistä saa millään joulun odotukseen sopivia, mutta niin vain kävi ettei nää sodi millään tapaa joulua vastaan mun mielestä. Jotenkin "siirappimaiset" mutta kuitenkin ian kivat. Tulee mieleen joku joulukuusen koristepallo. Kohta pitäis taas lähtee ostoksille joten länttään nyt vaan tähän perään nää kuvat... aika tuppaa olemaan rajallista :)
Loppuun vielä vahän ostoksia... Osa näistä pääsi jo kokeiluun :)

Uus hiuslakka (värjätyille hiuksille), uutta hiusvahaa, poskipuna (empä oo aikasemmin
sellaista edes omistanu!), kosketusnäyttö hanskat, pieni suolakivi tuikkulyhty ja
niin ihanan Elviksen jouluinen cd <3

Lyhdyssä tuikku jo :)
Ja nyt kaupat huhuilee mua jälleen... on mentävä.

5 kommenttia:

  1. Taidettiin sun kanssa joskus mietiskellä sitä MO:n Beetlejuice kokoelmaa ellen ihan väärin muista.. Noh, se on tulossa seppälään! Saattaa kyllä kuulemma kestää vähän, mutta tuleehan edes ;) Colouring my life blogista siis luin :)

    VastaaPoista
  2. Jane: juu mun kans juttelit :) Tosi hienoo jos tulee! Tulis pian... Mua muuten huvittaa, kävin tänään emotionissa ja kun tulin sieltä pois ja kerroin isännälle miks ostin tuollaisen Gosh:in lakan (Ocean-nimisen) ja perustelin sille että ei se nyt sitten visiin tuu toi koppis kokoelma seppälään, sit varmaan meni minuutti ja känny ilmoitti uudesta sähköpostista jossa oli tää sun viestis. Vähänkö isäntä purskahti nauramaan ku kerroin että ne tuleeki seppälään myyntiin. Mä esittelen ton uuden lakan huomenna, tänään en vaan jaksa enään. Joo mut kuitenkin... hyvin sattui yhteen nää tapahtumat :D

    Marru: Kiitos :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)