perjantai 16. joulukuuta 2011

Pirtsakkaa keltaista

Lumisista ja talvisista kynsistä vaihtelua jälleen. Täällä meillä ei ole ainakaan yhtään lunta maassa, mutta kieltämättä ei muuten mitenkään älyttömän huono ilmakaan ole. Ei vain ole talvi. No kuitenkin näin nuhaisena ja erittäin tukkoisena halusin pirteämmät kynnet tällä kertaa. Lakkaus nro.65 oli Yves Rocherin keltainen hilelakka. Voisi kyllä ihan pelkiltäänmin käyttää, mutta ei tää lakka käytännössä mitään peitä, on vain vain ihan läpikuultavan keltainen joka saa kynnet näyttämään siltä kuin olisi röökiä kiskonut putkessa aski kaupalla... Joten valitsin sitten pohjalle myös lakan. Ja kätkiin kirkkaampaa keltaista. No joka tapauksessa tämmöiset sai aikaiseksi. Poikani tokaisin mulle, että mulla on pissa leppäkerttuja kynsissä ;P Just-joo! Mutta mitenkäs se menikään? Lapsen suusta se totuus kuullaan???Aika huomattavaneron tekee jälleen valaistus, oikeella oleva otettu salaman kanssa,
Aamupäivä onkin mennyt niistäessä ja maalailessa taikataikina leipomuksia, en viitti keskeneräisistä laittaa kuvia, näätte ne sitten vasta valmiina :) Nyt meen takas vällyjen väliin ja toivon että saisin pojatkin rauhoittumaan ja päikkäreille.

6 kommenttia:

 1. Katselin tuossa tuota joulu/talvi kynsi kilpailun voittajia, Aivan törkeen hienot noi sun talvikynnet. Onnee hurjasti! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas hauskat ja ihanan pirteät! (:

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille ja varsinkin sulle Sandra ku kerroit, en ees ollu huomannu että oon voittanu! Meillä oli leffailta ja vähemmän tullu taas koneella istuttua. Isäntä meinas saada slaagin kun aloin kiljumaan riemusta :D

  VastaaPoista
 4. Kivan erilaiset kynnet varsinkin näin joulusesongin aikana, pisti mukavasti silmään kaikkien "perusjouluvärien" joukosta :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)