sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Punaiset, vaikkei niin punaiset kuin tahdoin...

No nyt sitten niitä kuvia siitä miten mun kuontalon väri on muuttunut. Olisin kyllä halunnut että niistä ois tullu vähän kirkkaamman punaiset, mutta pari pesu kertaa ja ne on sitä. Ja onneks mulla on tuota punaista pigmentti shampoota ja hoitoainetta jolla saa värin pysymään pidempään hyvänä. Outoo kuin jotain tuollaista onin voinut unohtua kaapin perukoille. Mutta siellä ovat olleet hyvässä tallessa siitä saakka kun värjäsin hiukset punaisista tumman ruskeiksi. Niin siis mullahan väri vaihtuu aika usein, toivottavasti jaksan nyt katella tätä väriä taas pidempää kuin puol vuotta. Ekaksi kuva väristä, mikä on lähempänä totuutta kuin muissa kuvissa... tätä tää teettää ku on ilta ja huono valaistus kotona.

Cittarissahan on lumenen tuotteista -40% (elkää kysykö mihin saakka, en tiedä meinaan) ja eilen ku käytiin siellä kaupassa sain ostettua itselleni uuden huulten rajauskynän, silmämeikkikynän ja tietenkin yhden Natural Code lakan (kuinkas ollakkaan :D ).


Pink Punk

Yllä huulten rajauskynä ja alla silmämeikkikynä
Nyt kysyy taas tyhmä meikkaaja ;D Onko nykyään enää kajalin nimellä mitään silmämeikkikyniä myytävänä? Siis ennen niissä mun mielestä luki Kajaali/Kajal... mut nykyää vaan joku silmämeikkikynä... Daah!!!! Mä taidan olla ian oikeesti vähän tolla näissä jutuissa ku niin harvoin noita ostelen. Niin tai siis ylipäätään oon tosi harvoin meikanna tässä muksujen kanssa kotona ollessa (en vaan oo nähnyt sitä tarpeelliseksi) ja nyt kun meinaan tässä taas ryhdistäytyä niin kaikki on muuttunu! Mää en ala! Hirveesti on muutenkin tullu sellaisia tuotteita myyntiin mistä mulla ei oo hajuakaan miten niitä käytetään. Tämän takia luenkin muutamia tosi hyviä meikkiblogeja joista oon saanu tosi hyviä vinkkejä :) Mutta hirveesti on oppimisen varaa vielä...

5 kommenttia:

 1. Oo onpas kiva väri! Just tommonen kivan punanen :)
  Mua harmittaa noi Natural coden lakat, kun niissä on niin kivoja värejä mutta toi pullo on niin pieni ja tyhmän muotonen, etten saa koskaan käytettyä kun puolet lakasta. Vaikka kuinka kallistelen ja väännän sitä pulloo, ei siihen sutiin enään tartu mitään :/

  VastaaPoista
 2. Vähän kiva väri. Sopii hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Tämä punapää ei selviäisi yhdestäkään suihkusta ilman KC Professionalin hiusnaamiota (http://www.villikihara.fi/cat/product_details.php?p=433) tuo pepper on tosi hyvä, kirkas punainen :) Tätä saa kampaamoista ja joistakin Prismoista ainaskin, suosittelen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tukka! Väri ja leikkaus molemmat kivat! :)

  Omaan silmään ei ole osunut myyntinimikkeenä kajalia (yleensä silmänrajauskynä tai silmämeikkikynä), mutta kynissä itsessään saattaa lukea kohl tai kajal tms..

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maryah :) Minne lie kajalit kadonneet???

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)