tiistai 6. joulukuuta 2011

Sini-valkoista

Mulle ei mitään lippuja kynsiin tule nyt ja todennäköisesti ei koskaan... ei oikeen iskemuhun, mutta toki oman kantani Itsenäisyyspäivään haluan tuoda kynsillä. Mikä on erittäin tunnettu kuosi maailmalla? Siitä löytyy myös sininen variaatio? Ja mikä parasta mä myös tykkään siitä ja paljon :) Elikkäs Marimekko ja sen Unikko kuosi. Itselläni löytyy unikkoa sinisenä ja mustana :) Ja vähän tännöinen "vastarannankiiski" kun olen niin yhtään mitään punaisena multa ei löydy. No mutta kuitenkin, eilen illalla mietiskelin mitä sini-valkoista tekisin kynsille ja katselin keittiössä ympärilleni. Katseeni osui patalappuun joka sattui olemaan juuri sinistä unikkoa ja siitä se ajatus sitten lähti.
Lisäilin tuonne valkoisille kohdille vielä hopeista hilelakkaa ja valmista tuli :) Oon aika tyytyväinen näihin.

Eilen illalla tehtiin myös huolto mun äiskän kynsille. Pituutta lyhennettiin aika reilusti ja kynnet oli tarkoitus pitää melko simppelinä ja tämmöiseen ratkaisuun päädyttiin.
Eli tippi osa jätettiin ihan vain valkoiseksi ns. ranskalaiseksi ja siihen päälle muutamia oransseja kukkatarroja. Ihan kivat hillityt ja kauniit. Voisin haluta vastaavat itsellenikin :)

Niin, voittajien paketit ovat paketoitu ja pyrin viemään ne viimeistään perjantaina postiin kun sinne päin on asiaa.

Meillekkin sitten satoi eilen illalla vihdoin ensilumen ja tänään on tullut vähän lisää. Viimoiseksi lumista näkymää meitin keittiön ikkunasta :) Kyllä se talvi sitten vihdoinkin vissiin tuli...


7 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Idea on hyvä ja toteutettu taitavasti:))

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä vaihtoehto itsenäisyyspäivän kynsiksi! Itse en myöskään lippuja kynsiini maalaile, ei oikein kolahda mutta tämä oli kyllä hyvä idea :)

  VastaaPoista
 3. Hyvin toteutetut kynnet! Haha, itse taiteilin omille kynsilleni suomen lipun :D Tuli jotenkin isänmaallinen olo ! :D
  Äitisi manikyyri näyttää kivalta, yksinkertainen , mutta kuitenkin hieno :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä idea! Erilaiset itsenäisyyspäivänkynnet, mielestäni kauniimmat kuin tavalliset lippukynnet :) hienosti toteutettu, oot kyllä tosi taitava käsinmaalailija :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava ja upeasti toteutettu kynsi-idea itsenäisyyspäiväksi! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille, joo olihan noi nyt vähän erilaiset mutta minuun kolahti ja kovaa :) Tällä kertaahan en käyttänyt akryylivärejä vaan maalailin dotting toolilla ihan lakoilla, oli vähän toisenlaista, mutta kivaa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)