lauantai 17. joulukuuta 2011

Talvi- ja joulukynnet

Pastelliunelmia blogilla oli kynsien lakkauskilpailu. Kaksi teemaa oli valittavana ja halutessaan oli mahdollista osallistua molempiin teemoihin. Teemat olivat siis Talvikynnet ja Joulukynnet. Molempiin osallistuin ja talvikynsistä lohkesi voitto! :) Mun ensimmäiset kynnet jotka pärjäsivät :D Vähänkö mää oon täpinöissäni :DDDD

Tässä talvikynnet:
Ja tässä joulukynnet:
Tänään onkin taas tulossa kaupparikas päivä. Pitäisi vihdoin ja viimein mennä lahjoja ostamaan. Eilen saatiin hommattua suurin osa joulu ruuista, ihan muutama jäi odottamaan että hommataan mahdollisimman tuoreena just joulun alla. Nyt sitten pursuaa pakastin :)
Toivottavasti ehdin tekemään uudet kynnet vielä tänään... kaikki riippuu ihan siitä kuinka pian päästään lähtemään liikenteeseen...

7 kommenttia:

 1. Noi talvikynnet on kyllä UPEET! :O En voi muutakuin ihastella noita, oot kyllä tositosi taitava :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin onnistunu on toi joulupukki! ja onnee vielä :)

  VastaaPoista
 3. Todella upeita kynsiä! Tuo joulupukki on sulonen :)

  VastaaPoista
 4. Siis vau miten hyvä oot maalaamaan! Tosi hienot kynnet molemmat! :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon :) Olen aivan rakastunut pupuun ja punatulkkuun :) joulukynnetkin ovat mahtavat, en ymmärrä miten joku osaa maalata noin pientä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille, molemmat kynnet ovat mielestäni aika onnistuneet :) Ihanaa kun joskus tää näpetäminen ja pienen maalaaminen tuottaa tulosta näinkin kongreettisesti.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)