perjantai 2. joulukuuta 2011

Tukka läks :)

Juuh, tänään kävin varaamassa hiusten leikkuu ajan ja sainkin sen kuudeksi. Tarkoitus oli lyhentää taas ihan reilusti ja näin tapahtuikin.
Kuvia lähtö tilanteesta:Kamalat kuvat, mutta hiukset tässä on pääosassa, ei naama... No kumminkin, melko pitkiksi olivat jo päässeet kasvamaan.

Tämmöiset sitten niistä tuli:


Ja huomenna väri vaihtuu aika radikaalisti huomenna. Tullee musta taas punapää. Nää lähti kaupasta kassan kautta kotio. Tänään käyään saunassa niin siksi huomenna vasta värjään hiukset.Niin sitten ostin ripsientaivuttimen. Ihan ekan mulle. Oon vähän kammoksunu koko vehjettä jostain syystä, mutta oon nyt muutaman ihmisen kanssa jutellu ja kuullu siitä vain positiivistä sanottavaa. Joten nyt siten kokeillaan :) Niin ja sitten punaisen koristelulakan ostin myös, jo luulis saavan kynsille jouluista punaista :D

No joo, nyt alkais olla se sauna lämmin. Huomenna palaamme asiaan kynsien parissa :)


4 kommenttia:

 1. Hieno tukka :).
  Mulla on hyvin samantyylinen kuontalo.

  VastaaPoista
 2. Voi wau! Itsellä oli ensin tuon leikkaamisen jälkeiset hiukset, ja nyt ne on vähän pidemmät entä sulla ennen kuin leikkasit :D Tänään sain värjättyä itsekin hiukset uudestaan punaiseksi (<3) ja laitoin pidennykset :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin sopii sulle tää lyhyt malli! Laitappa kuvat sitten kans ku on uus värikin ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, mä tykkään mallista tosi paljon. Tänä aamuna sitten ekaa kertaa väsäilin kampauksenkin ja onnistui ihan hyvin.
  Punainen väri on ihana, mut sitä vaan sais olla kokoajan värjäämässä... haalistuu niin nopeesti ja sitä tää blondaus syö hiukset päästää joten valitsin sitten hiusten kuntoa ajatellen tuon punaisen värin tällä kertaa. Sitä paitti on se magee väri!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)