sunnuntai 15. tammikuuta 2012

30 pvän haaste, Day 1: punaiset

Tää onkin monelle jo tuttu juttu ja olenkon jo useaan otteeseen luvannut kantaa korteni kekoon tämän haasteen kanssa. Nyt se sitten alkaa! Eka päivä alkaa siis punaisilla kynsillä. Itse päädyin tälläiseen ratkaisuun, yksiväristä kun en tahtonut. Päätin sitten myös hyödyntää samalla noita mun lakkojani jotka kuuluvat tuohon lakkaus nro. listaukseen joten lisään tekstiin myös sen otsikon jos kyseessä on joku niistä lakoista. Tänään on eli kyseessä on myös lakkaus nro.77 :)

salaman kanssailman salamaa

käytet lakat, vaaleenpunaista käytetty leimaamiseen, leimat  MiMax:in  XL-laatasta E
Aika simpsakat kynnet ja vaikka ovatkin niii-in punaiset, niin ehkä mä siedän näitä hetken. Nyt tää taitaa mennä muovailemaan taas fimomassaa...

Ai niin, muistakaa käydä osallistumassa arvontaani, mikäli yhtään vain kiinnostaa. Lukekaa ohjeet tarkoin!!! Nyt siellä on jo useita sellaisia joilla ei oo osallistuminen kunnossa mm. sen takia etten löydä heitä lukijoistani ja nekin on tarkistettu paristakin kohdasta tai sähköpostiosoite puuttuu. Joko lukijanimi ei oo oikein tai sitten koitetaan vain onnea. Niin ja sitten tietenkin vielä se että jos oot facebook puolella lukijana ei valitettavasti riitä... pitää olla mun blogin julkinen lukijani käyttäjäraadissa joka löytyy tuolta oikeesta sivupalkista. Inhottaa naputtaa tästä, mutta säännöt ovat kaikille samat.4 kommenttia:

 1. hitto ku ei oo google tilii ni en voi osallistuu... ku kuitenki luen blogia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa mä sitten seuraavaksi laittaisin semmoisen arvonnan joka on kaikille, oli julkinen lukija tai ei... mutta nyt on säännöt tämmöiset.

   Poista
 2. Oi kiva, sä teet tän haasteen. Hienoa!! Mielenkiinnolla odotan seuraavia 29 lakausta. Nämä ekat ovat hienot =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ootan seuraavia lakkauksia :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)