keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Day 4: vihreet

No joo nyt on sitten mun toinen lemppariväri vuorossa. Vihreä... ja niin kuin vähän blogin nimeen viitaten yritin maalata lepän lehtiä, siinä tosin onnistumatta. Mä en osaa vaan taiteilla niistä tarpeeksi pyöreitä... noh lehtiä kuitenkin on. Ihan kivat sain kuitenkin aikaiseksi :)
Tässä taas kuvia :)

Onhan taas massasta eroottuvat kynnet, eikö?

Jaaha, pitäsköhän sitä taas esitellä yks korvakoru pari??? Joo-o niin teen :)

fimo massasta tehdyt korakorut

Nämä ja vastaavia löytyy tuolta myytävät sivulta, käykäään katsomassa :)

Kohta saa taas ruokaa kupuun ja sitten pääsen tekemään toivon mukaan lakka ostoja Tarjoustaloon. ne mainosti tässä pari päivää sitten että sinne ois tullu taas uusi erä Flormarin lakkoja! Ja tietenkin mun pitää päästä katsastamaan josko saisin lisää värejä :)

12 kommenttia:

 1. voihdatko joka paivä kynsilakat? siinähän menee sikana kynsilakanpoistoainetta ja eihän ne ehdi päivässä edes kulua! onhan se kyl blogin puolesta kiva että tulee joka päivä uudet kynnet!

  VastaaPoista
 2. lozku: Miksipäs en vaihtaisi? Täähän on yks mun harrastuksista :) Ja onhan mulla välillä jotkut lakkaukset useamman päivän, varsinkin ne semmoiset jotka ovat mielestäni onnistuneet hyvin.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat kynnet! :) Yleensä en innostu vihreistä lakkauksissa, mutta nää on jotenkin tosi kivat, lämpimän sävyiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mä niin tykkään ite tosta color clubin The lime starts here lakasta, niin pirtee ja ihanan tuoksunen :)

   Poista
 4. Pirteät kynnet, mäkään en oikein tuosta vihreästä pidä, mutta noi toimii. Nuo korvakorutkin on niin hauskat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) koruja löytyy enemmänkin mytävänä sivulta.

   Poista
 5. Moikka! Törmäsin tuohon ruusukorvakoruun.. Oot varmaan tehny itse.. nii mistä ja miten? En löytänyt blogista kertomusta vaikka yritin etsiä. :) Kiinnostaa hirveesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh ite oon tehny. Ruusun ja terälehdet oon muovaillut fimo massasta, laittanu korupiikin, uunittanut ne kovaksi. Sitte ku ne on jäähtyny niin koristelen ne milloin milläkin... joihinkin lisään helmiä, joihinkin en. Taivuttelen piikit muotoonsa ja kiinnitän korvakoru koukut. Siinäpä se. Yhden parin tekemiseen menee aikaa 30-45 min ja tähän en oo uunittamis aikaa laskenu mukaan. Siinäpä se korun tarina lyhykäisyydessään.

   Poista
  2. Oisko sulla antaa vinkkiä mitä löytäis ohjetta..? :)

   Poista
  3. You Tube on aika hyvä paikka etsiä ohjeita ja tutoja, sieltä itsekkin oon etsinyt ja sitten voisin ehdottaa tätä blogia:http://shimauuuma.blogspot.com/ Hänellä on fimo tutoja muistaakseni siellä ja kaikkee muutakin ihanaa käsin tehtyä :) Toivottavasti näistä on jotain apua :)

   Poista
 6. Oijoi tuo vihreä on herkku! Eikä muuten nuo korvakorutkaan hassummat!
  http://tzupnails.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kävin tutustumassa ja liittymässä lukijaksesi :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)