torstai 19. tammikuuta 2012

Day 5, tuunailua ja lakkojen esittelyä

Viides päivä pitää sisällään siniset kynnet. Nyt ei oikeestaan leikannut hirveesti näiden kanssa joten perus kukkais kynsitarroja vain lakan päälle. Ei sillä ettäkö nää ois rumat, ihan kivat ja simppelit. Itse lakka on sellainen vähän murrettu sininen :) Tää on myös Lakkaus nro. 79.

Aika helpolla saa kivoja kynsiä aikaiseksi, aina se ei vaadi tosiaankaan tunti tolkulla aikaa. Eipä kyllä, en edes huomaa yleensä kuin kauan mulla aikaa menee kun teen lakkaukset. Mutta nyt ei tosiaan menny kauaa :)

Eilen tuunailin meidän ihan tosi kärsinyttä keittiö jakkaraa tai niin kuin mä kutsun "teekoja". Harmittaa kun en taaskaan tajunnut ottaa ihan alkuvaiheesta kuvaa, mutta kun kerron että tää oli semmoinen perus jakkara jossa askelmat ovat punaista muovia ja ne olivat ihan rähähtäneen ja rikkinäiset, niin osaatte varmaan kuvitella sen.

Seuraavaksi kuva oikeestaan ensimmäisestä valmiista vaiheesta. Ilmastointiteippi rules!!!Eli päälystin muoviosat ilmastointiteipillä jotta osat pysyvät paikoillaan ja pahimmat röpelöt/ halkeamat peittyisivät. Ja tältä näyttää se silloin ;D


Seuraavaksi tuli servettien valinnan vuoro. Meillä on keittiössä harmaat kaapin ovet, ja tämn takia kallistuin  sini kuosiseen servettiin... tai muuten olla Marimekon jos en ihan väärin muista. No sitten aloin mittailemaan ja leikkelemään servettejä sopivan kokosiksi. Levitin ilmastointi teipin päälle laimennettua erikeepperiä ja siihen päälle servetit, joiden päälle sitten siveltimellä lisää laimennettua liimaa. Annoin kuivua, toistin kaks kertaa tämän vaiheen ja viimeiseksi laitoin vielä kerroksen laimentamatonta liimaa. Loppu tulos on tämä :)


Kuvassa on siis valmis tuunaus. Mitä mieltä olette?

Niin kävin siis ostoksilla eilen. Lakkoja löytyi ihan kivasti.

Rimmel: Lively lilac ja Isadora Mellow Yellow

hopeinen hieno hileinen koristelulakka, edellisestä
tosin toisen merkkisestä sanoi sivellin itsensä irti, tällä
merkillä on ollut tosi hyviä koristelulakkoja :D

Nämä lakat ovat Cittarista ja Prismasta, ne mitä ostin eilen Tarjoustalosta niin postaan myöhemmin, en oo ehtinyt niitä kiekolle vielä lakkaamaan. Tulossa siis illemmalla vielä ne.

5 kommenttia:

 1. mistä toi koristelu lakka on ostettu prismasta vai?? minkä hintanen oli??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristelu lakka oli Citymarketista, maksoi muistaaksen 5.95... ei oo kuittia tallella.

   Poista
  2. Samaa saa myös ainakin meidän Robinhoodista muistaakseni samalla hinnallakin. ;)

   Poista
 2. Mistä tuota sinistä lakkaa saa? :) Upeen värinen! :)

  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Oon saanu tuon lakan tuolta Tallinnan puolelta tuliaiseksi viime kesänä ja en valitettavasti tiedä myydäänkö tuota Manhattan lakkaa suomessa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)