perjantai 20. tammikuuta 2012

Day 6 ja höpinää

Taas on sellainen väri josta tykkään paljon. Ja kun tarkempaan miettii onko sellaista väriä edes olemassa josta en tykkäis niin tulee sinapin keltainen vain mieleen. Vaikka en esim. punaisesta tykkää kynsilläni niin muuten kyllä :) Koristelun pidin taas melko yksinkertaisena. Käytin Sanna Taralta ostetuja violetteja hiutalehileitä (ohjasin linkin suoraan tuonne mistä noi hileet löytyy) ja nehän kimaltelevat monessa värissä joten luulisi sen riittävän. Vähän nää jää pintaan, mutta ovat onneksi silleen pehmeitä etteivät jää joka paikkaan kiinni.


Musta noi hiutaleet on kivoja, mullahan on niitä jo kolmessa eri värissä :)

Tänään onkin taas saanu aamulla mennä pää kolmantena jalkana, mm. verotoimistossa kävin hakemassa uuden verokortin ja ostamassa korun osia lisää.

ketjua, kahta erilaista lukkohelmeä, korupiikkejä,
kahta erilaista koukkua-, piikkejä&lukkoosia korvakoruja ja pari rullaa värillistä
rautalankaa

Nää on aiemmin jo ostettuja. Fimo massaa löytyi Prismasta ja
 pihdit & sivuleikkurit ostin Tarjoustalosta
Näillä varmaan taas hetken pärjää eteenpäin :)

Eilen mainitsin tekeväni punoksia tässä vähän kuvaa mitä tein... PUOLIKAS MERIMIESSOLMU
Tämmöiseltä näyttää mun tekemänä, tätä on nyt valmiina n.30cm. Kivaa tuollaista spiraalia tulee tosta nyöristä. Tähänhän vois solmia samalla vaikka jotain siemenhelmiä, mutta ekalla yrityksellä en viittinyt vielä niitä laittaa... jos vaikka kokeilis sitä sitten myöhemmin.

Sitten vielä muistuttelen tuosta mun ARVONNASTA. Käykää osallistumassa :) Oikeella sivupalkissa (oma arvontani) kuva jota klikkaamalla pääsee oikeaan osoitteeseen. Lukekaa ohjeet tarkoin!!! Ettei tarvitse hylätä osallistumista vaillinaisten tietojen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)