lauantai 14. tammikuuta 2012

Elkää ihmetelkö,

muutin kommentti asetuksia... ihan vain silleen että kommentit tulevat nykyään mulle ensin hyväksytettäviksi. On alkanu tulemaan epäasiallista  kommentti tekstiä ja en tosiaan halua semmoista soopaa tänne hetkeksikkään :( Täytyy vain ihmetellä mitä semmoisella liikkuu päässä???
Semmoinen tilanne nyt, katotaan jos tää tästä asettuu jossain vaiheessa niin sit voidaan mahdollisesti palata vanhaan tapaan.


6 kommenttia:

 1. Voi ei :( Mä en oo koskaan ymmärtänyt epäasiallista kommentointia, jos ei tykkää jostain blogista, niin eihän sitä ole pakko lukea. Itsellä tätä ei ole onneksi tapahtunut, mutta mua harmittaa aina muiden puolesta :(

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvä varmaan, että muutit ton koska ei se tosiaan ole kiva, jos alkaa tulemaan jotain epäasiallisia kommentteja. Mä en kyllä itse ole täällä huomannut mitään epäasiallisia kommentteja, mutta ehkä se johtuu siitä, että olet poistanut ne. :) Toivotaan, että nää tälläset viestit nyt loppuu.

  VastaaPoista
 3. Jo näin on ollut, että oon pyrkinyt poistamaan ne saman tien. Onneks mulle tulee kaikki viestit myös kännyyn ku ei koneellakaan voi olla kokoaikaa. No nyt niitä vaan on tullu kokoajan enemmän ja alkaa olemaan melko työlästä... josta johtuen siis tämä ratkaisu. Kiva että ymmärrätte :)

  VastaaPoista
 4. Tottakai ymmärretään!! On se ihan käsittämätöntä, että joku viitsii nähdä vaivaa ja kirjotella jotain soopaa. Luulisi sitten olevan parempaakin tekemistä jos ei tykkää.. no meitä on moneen junaan.
  Älä välitä vaan jatka samaan malliin =)

  VastaaPoista
 5. Itse laitoin myös heti alusta asti tuon kommenttien hyväksymisen omaan blogiini (vaikka aloitteleva bloggaaja olenkin, ja kommentit lähinnä tuttavilta..), ihan vaan siitä syystä, että se tosiaan jättää ne epäasialliset kommentit vähemmälle, eikä niitä pääse hetkeksikään blogiin. Itsekään en ymmärrä niitä jotka näitä kommentteja kirjoittelee.. Mutta toivotaan että ne epämieluisat kommentit sinulta nyt vähenevät!
  p.s. Mielettömän hienoja kynsiä taiteilet! :D

  VastaaPoista
 6. Oi ei, harmi :(. Kenestäkään ei ole kiva saada sellaisia. Minusta ainakin saa risut ja ruusut antaa, kunhan antaa ne asiallisesti! Niin, tosiaan ei niistä kannata välittää, niillä on vain vähän tekemisen puutetta...

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)