maanantai 30. tammikuuta 2012

Ensimmäinen tutoni ja herkkis kynnet

Todellakin multa pyydettiin noihin kirahvi kynsiin tutoa ja tässä se sitten tulee. Nyt saa ja pitääkin antaa palautetta!!!!

Tarvitset näiden KIRAHVI kynsien tekoon: 
- kynnet ;D
- kirkkaan aluslakan (en itse tässä nyt käyttänyt kun teen harjoittelu sormelle...)
- vaalean ruskean lakan pohjalakaksi
- tummemman ruskean lakan jolla laikut tehdään
- halutessasi jotain koristelu hilelakkaa (kulta ja pronssi värit sopivat mielestä tähän hyvin)
- paperin tai jokin muun alustan jolle voit laittaa lakkaa
- talospaperia tai muuta vastaavaa dotting toolin putsaamiseen
- dotting toolin


Itselläni on käytössä dotting tool jonka toinen pää on aika lailla nuppineulan pään kokoinen ja toinen pää noin puolet siitä.

1.No niin ensin lakataan kynnet aluslakalla, anna kuivua kunnolla.
2.Sitten lakataan vaalean ruskealla lakalla koko kynsi tasaisasti ja niin monta kerrosta ettei kuulla läpi, anna kuivua joka lakkauskerran välillä kunnolla.

3.Kun vaalen ruskea lakka on kuivunut hyvin tipauta paperille tai muulle alustalle (itse muuten käytän Pringles purkin kantta :D) muutama tippa tummempaa ruskeaa lakkaa. Ei kannata laittaa liikaa kun tuo lakka tuppaa kuivumaan melko nopeesti.

4.Kasta dotting toolin pienenpi pää lakkaan ja maalaa kevyesti liuttamalla kulmikkaita alueita kynsille, niin että väliin jää sopivat raot. Täytä näin kynsi, kokohan on aivan omasta mausta kiinni, itse tykkään melko suurista.

5.Seuraavaksi putsaa käyttämäsi dotting toolin pää vaikka talouspaperiin.Lisää lakkaa jos on tarve. Seuraavaksi kasta isompi pää lakkaan ja kevysti liu'uttamalla maalaa noiden kulmikkaiden alueiden keskusta tasaisesti. Anna kuivua kunnolla tämän jälkeen.

Nyt kynnen pitäisi näyttää suurin piirtein tältä :)

6.Kun kynsi on kuivunut aletaan lisäämään koristelulakkaa läiskien päälle. Tarkoitus ei ole laittaa hilelakkaa koko läiskän päälle vaan esim. kahdelle kulmalle niin että ne ovat koko ajan samalla puolella.

7.Tästä kuvasta näkee paremmin mitä tarkoitin tuolla "samalla puolella". Päälle kirkas top coat tai vaikka Seche vite pikakuivattajaa ja kynsinauhojen putsaamisen jälkeen valmista tuli :)

Että näin. Jos jotain jäi epäselväksi niin kysykää ihmeessä!

Sitten herkkiin kynsiin... niitähän haastessa on 15.pävän kohdalla. Mun mielestä herkät kynnet voivat olla vaikka mimmoiset ja tässä yksi erittäin sippeli vaihtoehto niistä. Näähän käy vaikka ystävänpäivänä :) Lakkaus on lakkaus nro.86 ja sydänmen muotoiset punaiset strassit olen ostanut Sanna Taralta :)


Nää kynnet ovat taas sellaiset jotka olen lättänyt tarkoituksella läpi kuultaviksi. Lakalla saa kyllä peittävääkin jälkeä jos lakkaa neljä kerrosta, itselläni on näissä vain kaksi. Mun mielestä osittain tuon kuultavuuden takia kynnet ovat herkät. Mitäs mieltä te olette, minkälaiset kynnet ovat herkät?

Tämä ja huominen päivä vielä aikaa osallistua mun blogin arvontaan!!! Hipiti-hop jos et ole vielä osallistunut :D Lukekaan ohjeet tarkasti!!!!


Tänään onkin taas meikä ollut aktiivinen verkkokauppojen "kuluttaja". 200 lukijaa lähestyy kovaa vauhtia ja apua palkinto ei oo vielä kasassa!!!! No tilauksessa on kuitenkin :) Joten jos palkinto ei oo ihan kokonaisuudessan vielä silloin kuin tuo 200 lukijaa tulee täyteen, niin malttakaa hetki vielä, kyllä se arvonta käynnistetään kunhan saan palkinnot kotio :)
Minkähän takia mä en osaa varautua tarpeeksi ajoissa näihin koskaan?!? ;D

4 kommenttia:

 1. Ihana tuto, pitäisi kokeilla joskus tuommoista, näyttää aika helpolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu ei oo tosiaankaan mikään vaikea toteuttaa. Ja tänhän voi tehdä myös siveltimellä jos ei tahd käyttää dotting toolia :)

   Poista
 2. Kiva tutoriaali.. mäkin tahon tuota kokeilla joskus :)!
  Eläinprintit on ihania, en vaan osaa toteuttaa :/.
  Kivat ne on nuo lakkailut muutenkin toki :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Leot tais olla sun lemppareita jos en ihan väärin muista. Tää ei oo tosiaankaan vaikee! Ei muuta kuin kokeilemaan vain :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)