keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Flamingoa hopeisella craffitilla

Tänään vielä tämmöiset helpot kynnet. Mutta hei jee, musta tuntuu taas hyvältä. Olo on suht normaali :) Ihan tämmöistä laihdutuskuuria en meinannut... (en kyllä oo edes käyny vaa'alla nyt koska se on itsensä huijaamista...) Nyt sitten hoidellaan viimoinen sairas jäppinen kuntoon, hällä alkoi mahatauti viimeyönä :(

Elikkäs kynsiin pääsi se uusi GOSH:in Flamingo ja sitten toinen uusi lakka jonka sain lakkauskilpailun voittopalkinnon mukana. Ihanan tyttömäinen yhdistelmä ja oon niin ihastunut tuon Isadoran Glitter versioon tuosta graffitilakasta. Toimii ja levittyy kuin unelma leveän siveltimensä ansiosta. Flamingoa on kaks ohutta kerrosta ja se riitti ihan hyvin.

Joku voikin huomata että vasurin keskisormi on lyhentynyt... Jouduin lyhentämään sitä valitettavan "äksidentin" takia. Johonki oon sormen niin hyvin tökänny (ei vaan hajuakaan minne) että niin geeli kuin omakynsikin oli lähtenyt lohkeamaan noin keskikohdasta oman kynnen kasvukohtaa reunasta. Olipahan taas vaikeesti ilmaistu. No, kuitenkin tein teepussista geelin alle vahvistukset ja sitten lyhensin kynttä niin ettei se tökkäile tarpeettomasti minnekkään vaan voin käyttää sormenpäätä esim. nyt tähän kirjoittamiseen enkä kynttä.

Ei siitä sen enenpää jos vaikka niitä kuvia nyt noista kynsistä.

En nyt ottanut erikseen noista lakoista kuvia, nehän näkyy noista kuvista. Alla on sitten kiekolla yksin tuo GOSH:in flamingo... aika makia pinkki :)

Huomenna onkin sitten sen mun talvikynsien palkinnon esittely vuorossa :) Siinä olikin sitten vaikka ja mitä kaikkea ihanaa. Huomenna näätte :)

6 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja yksinkertainenhan on kaunista :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä että olet tervehtynyt :) Pikaisia paranemisia myös pojallesi!
  Kivan värinen toi Gosh, cracklet sopii siihen hyvin.

  Ja sitten kysymys vähän ohi aiheen, toivottavasti osaat autaa mua. Miten saisin ton bannerin keskelle? tai siis kun mun banneri on semmonen aika pieni, niin kuinka saisin sen siihen keskelle, ettei se olis siellä reunassa? Muistaakseni sä vaihdoit joskus bannerisi keskelle lukijan pyynnöstä. Olisin tosi kiitollinen jos sinä (tai joku muu) osaisi auttaa :)

  VastaaPoista
 3. Birta: Kiitos :)

  Jane: Kiitos, yritetään saada pikku heppu pian kuntoon :) Niin tois un kysymykses tosta bannerista. Muistaakseni siinä kävi niin että vihdoin löysin tuolta => http://www.thecutestblogontheblock.com/ sopivan levysen bannerin (tähän siis vaikuttaa se että onko blogissasi kaksi vai yksi sivupalkki), sitten lisäilin siihen Power pointilla kuvat ja tekstin (mulla ei siis ole kunnon kuvankäsittely ohjelmaa vaan sovellan pointilla ja paintilla...), siinä vaiheessa kun sitten lisäsin bannerin niin pitää muistaa ruksata kohta "muuta kuva sopivan kokoiseksi" tai ainakin jotain vastaavaa siinä luki. Ja sit mulla oli banneri keskellä... Eli en tiiä onko tästä mitään muuta apua muuta kuin että ehkä tuon bannerin pitäis olla isompi... Se mun edellinenhän oli ihan liian kapea eikä sen takia ollut keskellä. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua... mäkin oon vähän peukku keskellä kämmentä näisä tietokone jutuissa ;S

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs sopii tosi hyvin yhteen nuo lakat!! Toivottavasti teillä tervehdytään pian!!!

  VastaaPoista
 5. Pelotavaa, miten samanlaiset lakkaukset mun kanssa tälle päivälle ;)... hopea cracklet testissä :)).

  Musta toi pinkkiversio kyllä kivempi kuin omani:).

  Kiva, että alat säkin toipumaan, alkaa tässä olla taas voimissaan, tosin pakki on kyllä edelleen sekasin.. heti kun murkinaa työnnät kituseen, vatsa muistuttaa itsestään... töissäkin lähimmistä työkamuista nyt 3/5 taudin kourissa, siis itseni mukaan luettuna ja joo, on oikee tehodieetti tosiaan!!!

  VastaaPoista
 6. Mia: Joo yllättävän kivat tuli lakkauksesta ja helpolla :) Eiköhän tää poitsu hoideta kuntoon :)

  MAARIT: Juu huomasin kans ku kävin sun blogin puolella että idea oli meillä sama :D, mutta onhan meillä muutenkin aika sama maku lakoissa ku oon katellu meidän lakka kokoelmaa :)
  Maha kyl jaksaa murista ku syö, mut onneks mulla ei oo ainakaan mitään hirveetä takapakkia tullu, vielä... sitä odotellessa ;) Mun tehodietti oli tiputtana 200g, että semmoinen dieetti.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)