sunnuntai 1. tammikuuta 2012

TALVIARVONNAN VOITTAJAT

No niin, unettoman yön jälkeen (nuoremmalla pojalla kova lentsu) kahvin voimilla suoritin arvonnan Random.Org:in avulla. Osallistujia oli 71 henkilöä ja arpoja yhteensä 178.
Arvonta suoritettiin nostojärjestyksessä eli ensimmäinen voittaja sai palkinnon A ja toinen palkinnon B jne.
Voittajille laitan tämän postausken jälkeen sähköpostia ja heillä on aikaa vastata siihen 7.1.2012 asti... jos sähköpostia ei jostain syystä kuulu niin ota tätä kautta vaikka yhteyttä, muuten 8 pvä arvon palkinnon saajan uudelleen.

Mutta siis voittaja ovat :

Hiutale voitit palkinnon A 
Mira sinä voitit palkinnon B. 
vaanaikaa puolestaan voitti palkinnon C.
ja Elisabet voitti palkinnon D.

Paljon onnea voittajille!!!!

Ihan pikkaisen haluan kommentoida arvonnan kulkua vielä ihan ajatellen tulevaa arvontaa joka tulee siis myöhemmin tänään alkamaan. Suurimmaksi osaksi kaikki meni hienosta ja mitään huijaamista en huomannut, kaikki jota sanoivat mainostavansa mainostivat. Taisin olla itse epäselvä tuossa luettavien listassa, ja se aiheuttikin vähän epäselvyyttä. Suurin asia olikin sähköpostiosoitteiden puuttuminen. Muutamia jäi nyt sen takia valitettavasti ulkopuolelle. Yritin kyllä huhuilla niitä... Seuraavassa arvonnassa en niitä huhuile, vaan sääntöjä on noudatettava niin kuin muissaki arvonnoissa ja kilpailuissa.

Yhden arvan sai myös jättämällä risuja tai ruusuja. Pienenä yhteen vetona risuja sai blogin ulkoasu, sekavalla taustallaan aika paljonkin, joka tarkoittanee sitä että pistetään se uusiksi tässä kun vain ehdin. Bannerikin sai moitteita, mutta sitä en nyt tähän hätään ehdi muuttamaan. Toisaalta ulkoasu sai myös kehujakin, mutta vähemmissä määrin. Ruusuja blogi sai postaustahdista ja vapaalla kädellä maalatuista kynsistä käyttäen akryylivärejä, kiitos oikein paljon ruusuista. On kiva kuulla että kynteni tunnistaa jo mun tyylistäni :)

Mutta nyt sähköposteja voittajille laittamaan ja sit taidan mennä jatkamaan unia kun tuo pikku ukkelikin nukahti ;)

2 kommenttia:

  1. Onnea voittajille :)
    Mun mielestä tämä uusi ulkoasu ei ole lainkaan sekava, pikemminkin se vanha oli. Teksti näkyy nyt paremmin ja muutenkin kokonaisuus on selkeämpi :)

    VastaaPoista
  2. Jane: olihan niit kehujakin tuosta taustasta, mutta valitettavasti laskin että 14 ei tykännyt taustasta siis tämän hetkisestä, joka mun mielestä on aika paljon. Ite kyllä tykkää tästä. Jotenkin mä en vaan kyllä tahdo mitään ihan pelkistettyä, kun en itsekkään ole kovin pelkistetty luonne, ennemminkin vähän sellainen joka "rönsyilee" vähän joka puolelle. No ehjäpä mä löydän sopivan jostain :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)