torstai 5. tammikuuta 2012

Voittopakettini tuli kotiin

Pastelliunelmia blosissahan oli siis lakkauskilpailu... niin ja voitin sen talvikynsi kategorian. Nyt palkinto on tullut kotio (on ollut mulla jo hypisteltävän muutaman päivän) ja on aika esitellä se täälläkin.
Tuossa kun kävin kuvia läpi niin huomasin että appelsiinipuutikut olivat jäänet pois kuvasta ihan sen takia kun tarvitsin niitä jo käyttöön ja kuvatessa en tajunnut niitä hakea. Siis varmaan kaikki kyl tietää minkänäköisiä ne on joten en nyt erikseen niitä viitsinyt kuvata.


BarryM sininen hilelakka, Isadora hopea Glitter graffiti (silver flicks) ja
elf  hilelakka (Twinkle)

sekalainen pussi strasseja, 3 eriväristä hilettä, 3 eriväriä kynsiteippiä,
liimaa ja asetintikku

Näin hienoo hyrrää ei ookkaan mulle kohdalle tullu aikaisemmin :) Ihania!

Sitten oli tämmöiset kivat korvakorut ja huulirasva (joka tuli kyllä tarpeeseen)

Käsirasvaa ja pari kiekkoa kynsiä

kaksi erilaista arkkia Hello Kitty kynsitarroja

ja vielä tämmöinen kukkasia ja "pitsiä" sisältävä
kynsitarra arkki.
Kaiken kaikkiaan aivan mahtava palkinto :) Kyllä kannatti osallistua ja kaiken huippuna oli se ettei kuvat olleet menneet ensimmäisellä kerralla edes perille... toisella kerralla kun laitoin ne niin aikaa oli jäljellä enään vajaa puolituntia! Vähän meni hilkulle, huh-huh!

Kohta suuntaan kirjastoon ja kauppaan ruoka ostoksille. Ei oo oikein tuo maha sittenkään vielä kunnossa ja ruoka ei tahdo oikeen maittaa mut jos nyt edes noi pojat yrittäis ruuissa pitää. Onneks pikku jäpikkä vaikuttaa kans jo hyväkuntoiselta ja vaihtia on piisannut tänäänkin enemmän kuin laki sallii... Parempi näin kuiteskin :) Uudet kynnet teen varmaan vasta huomenna, en taida enään tälle päivälle ehtiä.

4 kommenttia:

 1. eikös tuo ole kynsinauhatyönnin eikä mikään asetintikku?

  VastaaPoista
 2. Mä käytän itse metallista kynsinauhantyönnintä (ja se on ihan eri näköinen) ja tämmöista sitten noiden koristeluiden asetteluun, mutta voihan tuo olla kynsinauhantyönninkin ;D

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi miten ihana palkinto *murjottaa kateellisena* :D Noi kynsiteipit ja BarryM:n lakka ja toi hyrrä jajajaja kaikki <3

  VastaaPoista
 4. Jane: ihana se on munkin mielestä :) ja vähän saa olla kateellinen ;D onhan tää "työllä" ansaittu, heh-heh. Ei vaan aikuisten oikeesti, tosi hienon palkinnon Lumi oli panostanut. Mullekkin ihan uusia tuttavuuksia tuo BarryM ja elf ja hyrrä oli tosiaan yliveto, siinä olevat 3d rusetit ja strassit (jollaisia en oo aikaisemmin nähny). Oon tosi tyytyväinen että osallistuin kyseiseen lakkauskisaan :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)