keskiviikko 1. helmikuuta 2012

100 lukijan arvonnan voittaja on...

Suoritin arvonnan siis RANDOM.ORG:illa. Hyväksyttyjä osallistujia oli  94 ja arpoja 133kpl. Aika monta jäi pois arvonnasta vain ja ainostaan siitä syystä ettei ollut laittanut sähköpostiosoitettaan joka ohjeissa selvästi pyydettiin. No ei siitä sen enempää vaan mennään pääasiaan joka on tässä:

ARVONNAN VOITTI: Nebu  Paljon onnea!!!!!!
Olen jo laittanut voittajalle sähköpostia voitosta :)

Voittajalla on aikaa vastata viestiin 5.2.2012 asti, jos siihen mennessä en ole kuullut hänestä niin arvon palkinnon 6.2.2012 uudestaan.5 kommenttia:

 1. Ei osunut arpaonni kohdalle :( voi harmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :(, toivottavasti ois parempi säkä seuraavassa arvonnassa. Sekään kun ei oo enään monen lukijan päässä...

   Poista
 2. Joskus tosiaan ihmetyttää se, että niitä sääntöjä ei noudateta. Joskus tietty voi vahingossa jäädä esimerkiksi sähköposti pois, mutta itsellä tulee luettua säännöt joskus useampaankin kertaan ja katsottua että kaikki menee oikein. Silti tietty itsellekin voi virheitä tulla :D.

  Onnea voittajalle! :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä se ihmetyttää minuakin, mutta toisaalta kun ole ilmoittanut että säännöt ovat kaikille samat ja vain oikein "täytetyillä" tiedoilla osallistuu niin silloin se on tiedossa kuin käy... Joo, ihminen on inhimillinen, mutta en ees muista kuin monta kertaa painotin sitä että ohjeet pitää lukea tarkasta :) No jospa seuraavalla kerralla sitten paremmin...

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)